Top 10 Apps for iOs & Android

1372821_10201301990365308_143112783_n
1. Η μία μοναδική και πάντα νο1 στην καρδιά μου είναι και θα είναι το Evernote. Διαθέσιμη για όλες τις πλατφόρμες κινητής είναι το online σημειωματάριο σου και αποθηκεύει από φώτο, audio clips, PDFs to-do lists. Ελβετικός Σουγιάς λέμε. Τιμή: Free.

2. Gmail. Ο καλύτερος email client για τα κινητά (iOs, Android, ακόμα και στην mobile browser εκδοχή του για τις υπόλοιπες πλατφόρμες) είναι ότι πρέπει για να ελέγχεις τα ιμέιλ σου. Τι εννοείς δεν έχεις gmail; Μήπως χρησιμοποιείς και Internet Explorer; Τιμή: Free.
3. Dropbox . Εάν ανήκεις στους κατόχους Samsung, τα τελευταία 2 χρόνια είσαι τυχερός γιατί η Dropbox δίνει 50GB για 2 χρόνια. Ο πιο αξιόπιστος και πρακτικός τρόπος να αποθηκεύσεις online τα αρχεία σου. Τιμή :Free τα 2 GB και φτάνεις μέχρι και τα 16 αν αξιωθούν όλοι οι φίλοι σου να κάνουν Dropbox.
4. Digg mobile reader. Τέλειωσε ο google reader και ακόμα κλαις; Στέγνωσε τα δάκρυα σου, o Digg reader είναι εδώ για σένα. Απλό, λιτό interface και εισάγει τα RSS από όλα τα site που stalkάρεις. Τιμή: Free.
5. Snapchat. Μέχρι και εγώ δεν το ήξερα μέχρι πριν ένα μήνα . Απλά θέλεις να στείλεις μια φώτο σου αγουροξυπνημένη στην-ον κολλητή –ό σου και φοβάσαι μην την χρησιμοποιήσουν για να σε εκβιάσουν; Λύθυκε κι αυτό. Σε 10’’ γίνεται self distraction ! Τιμή: Free.
6. VLC player. Ο πιο γνωστός και διαδεδομένος player για iOs και Android που παίζε σχεδόν όλους τους τύπους αρχείων.Πριν μερικά χρόνια η Apple τον πέταξε εκτός App Store για δήθεν παραβίαση term and services αλλά ο βασιλιάς επέστρεψε πιο δυνατός από ποτέ. Τιμή: Free.
7. Spotify.Οργιάσα εδώ για το spotify , τώρα θα είμαι πιο συγκρατημενη. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ. Σίγουρα η μόνη εφαρμογή του 2013 που αξίζει το monthly fee των 7 ευρώ . Tιμή : Διάφορα προγράμματα αναλόγως τις ανάγκες.
8. Flavyr. Είναι η μόνη εφαρμογή που οργανώνει φωτογραφίες σε ένα υπέροχο layout και πιο cool από τις native gallery εφαρμογές των iPhone και Android. Επίσης μπορεί να ονομάσει τα άλμπουμ σου βάσει των event στο ημερολόγιο σου. Τιμή: Free.
9. Fancy. Θα σε κάνει να θες να τα ψωνίσεις όλα. Δεν είνα μόνο τα τέλεια προιόντα που προβάλλει. Είναι τόσο ωραίο to interface του που θα πλήρωνες και monthly fee για να μπαίνεις και να βλέπεις. Κι ας μην αγοράζεις. Τιμή: Free.
10. Last Pass. Last but not least, η εφαρμογή που θα ανακουφίσει τους απανταχού αφηρημένους που φτιάχνουν account και μέχρι να κάνουν confirm το account τους έχουν ξεχάσει το password που έβαλαν. Τα αποθηκεύεις όλα και τα έχεις μαζεμένα! Τιμή : 7.99 για iOs και free για Android.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...