Madonna: "με βίασαν υπό την απειλή μαχαιριού πάνω σε μια ταράτσα"

Η Madonna μιλάει για την δύσκολη αρχή της καριέρας της στη Νέα Υόρκη και την τραυματική εμπειρία του βιασμού στα 19 χρόνια της.
Σε συνέντευξή της στο ''Harper's Bazaar'' Νοεμβρίου η Madonna αποκαλύπτει πως στο παρελθόν την είχαν βιάσει υπό την απειλή μαχαιριού.

"Η Νέα Υόρκη, δεν ήταν αυτό που νόμιζα πως θα είναι. Δεν με καλωσόρισε με ανοιχτές αγκάλες. Τον πρώτο χρόνο, βιάστηκα στην ταράτσα ενός κτιρίου, υπό την απειλή μαχαιριού στην πλάτη μου" δήλωσε η 55 ετών pop legend μιλώντας για τα 30 χρόνια της δόξας της, τα οποία δεν ξεκίνησαν όπως όλοι νομίζαμε ρόδινα. "Ήταν δύσκολα κι ένιωθα μόνη. Έπρεπε κάθε μέρα να παλεύω για να τα καταφέρω" λέει για την ζωή της στο Manhattan.
Φωτογραφημένη από τον διάσημο Terry Richardson (της Miley την είδες;) η Βασίλισσα της Ποπ είπε ότι δεν βρίσκει κανένα λόγο να βρίσκεται σε αυτόν τον πλανήτη αν δεν είναι προκλητική και άφησε να εννοηθεί ότι δεν έχει τελειώσει με την δισκογραφία (σιντιγραφία δεν ακούγεται ωραίο). Λέει ακόμα ότι στην αρχή της καριέρας δεν είχε καθόλου φίλους και οι περισσότεροι άνθρωποι που γνώριζε νόμιζαν ότι είναι περίεργη.
Για όταν ήταν 25 ετών είπε: "είναι πολύ εύκολο να είσαι προκλητικός, εξάλλου αυτό περιμένουν από εσένα ως pop star".
Για όταν ήταν  35 ετών: "χώρισα και αναζητούσα την αγάπη σε λάθος μέρη. Ήθελα να γίνω μητέρα".
Για όταν ήταν 45 ετών: "ένιωσα ξανά μόνη στην Αγγλία, με δυό παιδιά, σε μια κουλτούρα που δεν την κατανοούσα. Τότε κατάλαβα ότι έπρεπε να κάνω περισσότερα για τα παιδιά, εκείνα χωρίς οικογένεια και αγάπη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...