Σ'αγαπώ Μ'αγαπάς [2000]



Έτος: 2000
Είδος: Κωμωδία
Επεισόδια: 62
Κανάλι: Mega
Εταιρία παραγωγής: Studio ATA
Σκηνοθεσία: Γιάννης Λαπατάς
Σενάριο: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Δήμητρα Πούλκου, Ντίνα Κάσσου
Μουσική σύνθεση: Gaetan Essiambre
Παραγωγός: Φρόσω Ράλλη
Ηθοποιοί: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Θοδωρής Αθερίδης, Σάρα Γανωτή, Νίκος Σταυρακούδης, Ειρήνη Κουμαριανού, Γιάννης Τσικής, Βασιλική Δέλλιου, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Ζέτα Λογοθέτη, Εύα Στυλάντερ, Στέλιος Κρητικός, Λορέντζος Φραγκούλης, Βαγγέλης Στολίδης, Χριστίνα Θεωνά, Φρόσω Ράλλη
Σχόλια/Πλοκή: Η Δήμητρα κι ο Θοδωρής! Το ζευγάρι της διπλανής πόρτας που κατάφερε να γίνει θρύλος ταξιδεύοντάς μας μέσα στην περιπετειώδη ζούγκλα της καθημερινότητάς του!.. Με πρωτοποριακή τηλεοπτική αφήγηση, μέσα σε 61 επεισόδια, σχεδόν πάντα μόνοι τους μπροστά στην κάμερα η Δήμητρα κι ο Θοδωρής μας άφησαν να τους παρακολουθήσουμε να αγαπιούνται, να τσακώνονται, να γελάνε, να κλαίνε, να χωρίζουν, να συμφιλιώνονται, να τραγουδούν, να χορεύουν, ..., με μια λέξη, να ζουν!.. Με μεγάλη γενναιοδωρία μας χάρισαν στιγμές γέλιου αλλά και συγκίνησης, μέσα από τα στιγμιότυπα της καθημερινής τους ζωής που θα μπορούσε να είναι και η δική μας... Χάρη στους εύστοχους και εμπνευσμένους διαλόγους αλλά και τους αγαπησιάρικα σχεδιασμένους χαρακτήρες του πρωταγωνιστικού ζευγαριού, το Σ' αγαπώ, μ' αγαπάς βρήκε εύκολα το δρόμο για την καρδιά ενός κοινού μεγάλου και φανατικού κι έγινε τηλεοπτική σειρά αναφοράς. Το μόνο παράπονο που μπορούμε να έχουμε από το αγαπημένο ζευγάρι είναι ότι δεν έδωσε απάντηστη στο συνεχές ερώτημα της Δήμητρας :"εγώ, πότε θα γίνω μάνα;;;".
Trivia: Σε διάφορους ρόλους, έκαναν πέρασμα από τη σειρά οι εξής ηθοποιοί: Μαρία Αντουλινάκη, Λορέντζος Φραγκούλης, Κάτια Αυγουστάτου, Βαγγέλης Στολίδης, Βαγγέλης Καραγιάννης, Γιώργος Γαρνάβος, Κωνσταντίνα Καραγιάννη κ.α.
Επεισόδια:
         
         
         
         
         
         
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...