Το πέναλτι-μαϊμού της χρονιάς! http://www.dailymotion.com/video/x15d4o6_lido-%CE%B6%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%83-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1_sport?search_algo=2

Δεν ξανάγινε. Ο διαιτητής της αναμέτρησης Λίντο-Ζαρός για το τοπικό πρωτάθλημα Ηρακλείου (Α΄ΕΠΣΗ) έγραψε ιστορία καταλογίζοντας ένα από τα πιο ανύπαρκτα πέναλτι στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δείτε το video.
Το Λίντο ηττήθηκε εντός έδρας με 2-0 από τον Ζαρό με τον διαιτητή της αναμέτρησης να συμβάλει στην διαμόρφωση του τελικού σκορ.
Όπως αποκαλύπτει τo primasport.gr o ρέφερι καταλόγισε πέναλτι "φάντασμα", ενώ απέβαλε και τον παίκτη των γηπεδούχων.Στο video της επίμαχης φάσης όπως μπορεί να διαπιστώσει και ο πλέον αδαής από ποδόσφαιρο ο επιτιθέμενος παραμένει όρθιος ενώ δεν υπάρχει υπάρχει καμία επαφή με τον αμυντικό και τον γκολκίπερ.
Ο διαιτητής ωστόσο είδε ανατροπή γεγονός που εξόργισε τους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας. "Δεν ντρέπεσαι βρε", ήταν μία από τις πιο επιεικείς διαμαρτυρίες.
Δείτε το video και βγάλτε τα συμπεράσματα σας για το πέναλτι-φάντασμα (00:23'').      http://www.dailymotion.com/video/x15d4o6_lido-%CE%B6%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%83-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1_sport?search_algo=2
πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...