Empower Network Greek review! Τι είναι η Empower Network

EMPOWER NETWORK

To Empower Network ιδρύθηκε από τον David Wood και David Sharpe και ξεκίνησε τις εργασιες του τον Οκτωβρη του 2011. Από τότε έχει προσελκύσει πάνω από 72000 πελάτες σε 170 χώρες και έχει πληρώσει πάνω από 20 εκατομμύρια σε προμήθειες τους επιβεβαιωμένους συνεργάτες τις. (Δεκέμβρης 2012)


Σύμφωνα με την Ιστοσελίδα http://www.alexa.com/ (αξιόπιστη υπηρεσία που δείχνει την θέση οποιασδήποτε ιστοσελίδας ανά το παγκόσμιο ) το EmpowerNetwork είναι στην 407η  θέση Παγκόσμια. Συμφωνα με το alexa.com προσελκύει μεγάλα ποσοστά επισκεψημοτητας απο την Αυστραλία, Καναδά και Η.Π.Α. Αυτό δείχνει την τεραστία ανάπτυξη της Εταιρείας που σε σύντομο χρονικό διάστημα συγκαταλέγεται μέσα στις 500 πιο γνώστες ιστοσελίδες του Πλανήτη.

Ουσιαστικά, είναι μια πλατφόρμα για Ιστολογία( Blogs ), παρόμοιο με το worldpress.com και hubpages.com. Μπορείς με άπλα λογία να δημιουργήσεις την δική σου ιστοσελίδα όπως αυτήν που Βλέπεις τώρα αλλά και πολλά άλλα. Eιναι αρκετά φιλικό στον χρήστη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και απο αρχάριους αλλα και εξειδικευμένους. 

Το βασικό πακέτο για να είσαι μέλος στην EmpowerNetwork, όπου μπορείς να δημιουργήσεις την δική σου ιστοσελίδα αλλά και εργαλεία δουλειάς που θα σου πω στην συνέχεια, κοστίζει μόνο 25 Δολάρια τον Μήνα. Το καταπληκτικό είναι ότι αν θέλεις να συστήσεις την εταιρεία σε άλλα άτομα, το οποίο είναι προαιρετικό, θα πιστωθείς με 100% προμήθεια.( Πχ Αν κάποιος συστηθεί στην εταιρεία απο εσας και αγοράσει το βασικο πακετο των 25 δολαριων εσυ θα παρεις αμεσα 25 δολαρια στον Τραπεζικο σου λογαριασμο.)

Αυτο ειναι το Βασικο Προιον το οποιο ως πελατης παιρνεις τα εξης:
1.Τεχνολογικά εξελιγμένη ιστοσελιδα (σαν αυτην που βλεπεις τωρα) με αυτοματοποιημένο συστημα επαφων.
2.Παίρνεις ενα ιστολογιο το οποιο μπορεις να το διαμορφώσεις αναλογα με τις δικες σου προτιμήσεις
3.Λογω της αυξημένης επισκεψημοτητας της ιστοσελιδας στις μηχανες αναζητησεων λαμβανεις δωρεαν επισκεψεις στην ιστοσελιδα σου αν την φτιαξεις καταλληλα.
4.Ενημερωτικα Εταιρικα βιντεο που σου διχνουν βημα βημα πως να αξιοποιήσεις το προιον Της EmpowerNetwork.
5.Δικο σου Ηλεκτρονικο γραφειο με ολα τα απαραιτητα εργαλεια δουλειας
6.24ωρη Υποστήριξη απο την Εταιρεια

Ολα Αυτα μπορουν να γινουν δικα σου με μονο 25 Δολαρια τον Μηνα

Τωρα αν θελεις Προαιρετικά να γινεις και Συνεργατης παιρνεις τα εξης:
1.Προσωπικό Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι οπου θα μπορεις να μεταφερεις τα χρηματα σου κατευθείαν στον Τραπεζικο σου Λογαριασμο
2.Δικαιωμα να κερδιζεις Προμηθειες Απο τις συστασεις Νεων Πελατων η Συνεργατων στο δικτυο της εταιρείας.
Ολα αυτα μπορουν να γινουν δικα σου με μονο 19,95 Δολαρια Τον μήνα.

The EmpowerNetwork Inner Circle
empower network
Το δευτερο Προιον της εταιρειας ειναι διαθεσιμο μονο για αναβάθμιση αφου ηδη εχεις αγοράσει το Empower Network Viral Blogging System και ειναι προαιρετικό.
α)Λαμβάνεις Ενημερωτικά Εταιρικα βιντεο τα οποια σε βοηθανε για να αναπτύξεις τη επιχείρηση σου, είτε αυτη ονομαζεται EmpowerNetwork ή οτιδήποτε αλλο εσυ ασχολείσαι.
β)Σου δινει ολες τις κατευθυντήριες γραμμες για να γνωρισεις σωστα το Internet Marketing.
Το Κοστος του ειναι στα 100 Δολαρια.

The Costa Rica Mastermind Intensive
empower network
Το Τριτο Προιον της εταιρειας ειναι διαθεσιμο μονο για αναβάθμιση αφου ηδη εχεις αγορασει το The EmpowerNetwork Inner Circle και ειναι προαιρετικό.
α)Λαμβανεις Εξιδικευμενα Ενημερωτικα Εταιρικα βιντεο τα οποια σε βοηθανε για να αναπτύξεις τη επιχειρηση σου, ειτε αυτη ονομαζεται EmpowerNetwork ή οτιδηποτε αλλο εσυ ασχολείσαι.
β)Σου δινει ολες τις Εξειδικευμένες κατευθυντήριες γραμμες για να γνωρισεις σωστα το Internet Marketing.
Το Κοστος του ειναι στα 500 Δολαρια και περιλαμβανει 11 Ωρες Βιντεο.

Αυτα ηταν τα προϊόντα της εταιρείας τα οποια κατα την αποψην μου ειναι ολα σημαντικά αλλα το καλύτερο ειναι το πρωτο το οποιο μπορεις να ξεκινήσεις με μονο 25 δολαρια να δοκιμάσεις το σύστημα και μετα στην πορεια να παρεις και τα υπολοιπα.

Σιγουρα το προϊόντα της εταιρείας δεν ειναι για ολους αλλα για οσουν θελουν να εχουν μια επαγγελματικη εικονα στο διαδικτυο αλλα και γνωσεις στον χωρο του Network Marketing, ειναι αρκετα καλο. Είναι καλό ειδικά για Άτομα που ασχολούνται με το Online Marketing και δυσκολεύονται να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους στο διαδίκτυο επενδύοντας αρκετά χρήματα σε διαφήμιση.

Τωρα για οσους θελουν να κερδισουν και ενα εξτρα εισοδημα προωθώντας τα προϊόντα της εταιρείας πρέπει να εισαι πιστοποιημένοι συνργατες (19.95 δολαρια τον μηνα).

Πιο κατω θα δειτε αναλυτικά πως πληρωνει το Σχεδιο Μαρκετινγ

Conversation Plan – Uni Level

Το Πλανο αμοιβων της εταιρειας δουλευει με την μεθοδο της αμεσης πληρωμης. Καθε Προιον εχει το δικο του Σχεδιο Μαρκετινγ.
Ολες οι Προμηθεις γινονται μετα απο αγορα των προϊόντων της Εταιρειας. Επίσης ολες οι πληρωμες απο την εταιρεια γινονται μεσω του δικου σου Ηλεκτρονικου Πορτοφολιου.
Λαμβανεις 100% προμήθεια σε καθε σου προσωπική εγγραφη εκτος απο καθε 2η , 4η , 6η και μετα καθε 5 πρωσοπικες Εγγραφες που κανεις στο δικτυο σου πηγαινουν οι προμήθειες στο ατομο που σε εχει συστήσει στην Εταιρεια.
Με αυτον το τροπο δημιουργείται ενα ισχυρο δίκτυο οπου ολοι πληρώνονται εχοντας παντα την βοηθεια του αναδοχου σας.
Για να καταλαβεις καλυτερα το πλανο αμοιβων δες την πιο κατω εικονα
empower network

Σίγουρα σε αυτήν την εταιρεία δεν θα είστε μόνοι και θα έχετε την πλήρη υποστήριξη μου και τησ ομάδας μου σε οτι βοήθεια θα χρειαστείς για να αναπτύξεις την επιχείρηση σου.
 Κάνε τωρα την εγγραφή σου πατώντας στην πιο κάτω εικόνα

empower-network-low-price

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...