Είναι πολιτικά έκθετοι...





Ευθύνες στην κυβέρνηση για τη αποθράσυνση της Χρυσής Αυγής επιρρίπτει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη σύλληψη του πρώην διοικητή του ΑΤ Αγ. Παντελεήμονα .
"Η σύλληψη του πρώην διοικητή του ΑΤ Αγ. Παντελεήμονα αναδεικνύει τις...
κυβερνητικές ευθύνες για τη αποθράσυνση της Χρυσή Αυγή. Η σημερινή σύλληψη του πρώην διοικητή του ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα αναδεικνύει τις τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες για την αποθράσυνση της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας. Ο αστυνομικός υποδιευθυντής κατηγορείται ότι από τη μια μεριά παρέπεμπε στη Χρυσή Αυγή πολίτες που προσέφευγαν στο ΑΤ, και, από την άλλη συγκάλυπτε υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονταν Χρυσαυγίτες" τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Τίποτα διαφορετικό δηλαδή, επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, "απ’ όσα κατήγγελλαν οι αντιρατσιστικές οργανώσεις και ο ΣΥΡΙΖΑ. Ακριβώς ένα χρόνο πριν, τον Οκτώβριο του ’12, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς είχε υποβάλει στον κ. Δένδια σχετική ερώτηση, για να εισπράξει από τον κ. Δένδια ότι δεν υπάρχει θέμα ΑΤ Αγ. Παντελεήμονα".

"Ενώ λοιπόν, η κυβέρνηση, και προσωπικά ο κ. Δένδιας, είχαν γνώση της κατάστασης, δεν έπραξαν τίποτα για να σπάσει το ναζιστικό απόστημα στην αστυνομία. Γι’ αυτήν την εσκεμμένη αδράνεια τους είναι πολιτικά έκθετοι. Η δικαστική έρευνα πρέπει να φτάσει ως το τέλος, οι ναζιστικοί θύλακες σε συγκεκριμένα αστυνομικά τμήματα και υπηρεσίες πρέπει να διαλυθούν τώρα. Άμεση ανάγκη ο εκδημοκρατισμός των σωμάτων ασφαλείας", προσθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...