Ρόμπα ποδοσφαιριστής-τραγουδίστρια στον Βέρτη!

Θα μπορούσε το "χοντρό" επεισόδιο στο μαγαζί να μην είχε πάρει τέτοια έκταση, αν το ζευγάρι δεν ήταν τόσο γνωστό. Στην περίπτωσή τους, όμως, δεν γινόταν να μείνει κρυφό το θέμα, αφού ο ...χαμός που έγινε στο μαγαζί, αφορούσε δύο ανθρώπους πολύ γνωστούς στο ευρύ κοινό.
Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής ο ένας, πασίγνωστη τραγουδίστρια η άλλη. Ποιοι είναι; ΟΣάββας Γκέντσογλου και η Αγγελική Ηλιάδη, με το θέμα να αποκαλύπτει σημερινό ρεπορτάζ της "Espresso".
Το ζευγάρι, που έχει απασχολήσει έντονα τους τελευταίους μήνες με τον ερωτά του, είχε έναν άγριο καβγά στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και είχε πάει για να διασκεδάσει. Ο λόγος; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Σάββας είχε τη ...φαεινή ιδέα να κοιτάξει μια άλλη γυναίκα!
Τι έγινε μετά; Ο κακός χαμός! Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα... "Ουρλιαχτά, σπρωξιές, μπουγέλα! Άγριο επεισόδιο Ηλιάδη-Γκέντσογλου στο κέντρο όπου τραγουδάει ο Βέρτης! Ο ποδοσφαιριστής κοίταξε άλλη και η Αγγελική βγήκε εκτός εαυτού! Άφωνοι οι θαμώνες παρακολουθούσαν τον απίστευτο καβγά"!

πηγη: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...