Κι όμως δεν είναι από ταινία!Δείτε το περίεργο φως που εμφανίζεται μερικές φορές το χρόνο

Κι όμως δεν είναι από ταινία!!! Δείτε το περίεργο φως που εμφανίζεται μερικές φορές το χρόνο!!! (PHOTO)
Ένα εκπληκτικό φως που εμφανίζεται στο Keyhole Arch, στην παραλία Pfeiffer της Καλιφόρνια μοιάζει να έρχεται κατευθείαν από ταινία του Ιντιάνα Τζόουνς! Κι όμως δν πρόκειται για κάποιο εφέ, αφού αυτή η πορτοκαλί λάμψη που βλέπετε είναι...
ένα φυσικό φαινόμενο που συμβαίνει μόνο γι μερικές εβδομάδες κάθε χρόνο, όταν ο ήλιος δύει στ σωστή γωνία κ η παλίρροια είναι στ ενδεδειγμένο ύψος. Το σχεδόν υπερφυσικό φως στο Keyhole Arch λειτουργεί σν μαγνήτης γι τους φωτογράφους που επιθυμούν απεγνωσμένα να συλλάβουν την εκπληκτική λάμψη του.
alt
Ο φωτογράφος Mark Brodkin ήταν απ τους τυχερούς που κατάφερε να πετύχει καθαρό ουρανό και να αποτυπώσει στο φακό του με ιδανικό τρόπο το φαινόμενο. «Χρειάστηκε να μείνω αρκετή ώρα στ νερό,αφού τοφως εμφανίστηκε μόνο τα τελευταία λεπτά του ηλιοβασιλέματος. Έβαλα το τρίποδό μου σ έναν μικρό βράχο και περίμενα. Όμως το αποτέλεσμα άξιζε τον κόπο», εξηγεί ο ίδιος.
newscity1.net


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...