Όχι απλά ΔΕΝ λιώνουν οι πάγοι …. αλλά ….

Την τελευταία δεκαετία και ανά περιόδους πυρπολούμαστε από πληροφορίες για την καταστροφή της γης. Ποικίλουν δε και οι τρόποι με τον οποίο θα τελεστεί αυτή η καταστροφή. Ένας από τους….
πιο συχνούς τρόπους με τους οποίους φαινομενικά θα καταστραφεί η γη είναι το λιώσιμο των πάγων στους πόλους. Χρόνια τώρα μας πληροφορούν για το γεγονός ότι οι πάγοι στους πόλους λιώνουν και ότι ανεβαίνει η στάθμη της θάλασσας….
Το γεγονός αυτό συνδέεται από διάφορες «περιβαλλοντικές οργανώσεις» με την καταστροφή της φύσης το φαινόμενο του θερμοκηπίου και την μόλυνση της ατμόσφαιρας.
Οι προβλέψεις τους αποδεικνύονται λανθασμένες κάθε χρόνο και όμως είχαμε και φέτος μία πρόβλεψη καταστροφής. Οι πάγοι στους πόλους έπρεπε να λιώσουν και να πνιγούν πολλές παράκτιες περιοχές του κόσμου.
Φέτος γίνετε φανερό πως αυτή η τρομοκρατία και καταστροφολογία γίνετε κατευθυνόμενη συμφερόντων. Όπως γίνεται ευκόλως κατανοητό από τα στοιχεία που έφερε στη δημοσιότητα η Daily Mailόλα αυτά τα σενάρια είναι υπερβολές,  εικασίες και καταστροφολογίες χειραγωγημένες με στόχο την κερδοφορία οργανισμών που ασχολούνται με έρευνες αυτών των σεναρίων.
1 480 596 Τετραγωνικά χιλιόμετρα πάγου δημιουργήθηκαν στον Β. Πόλο μέσα σε ένα και μόνο χρόνο. Γεγονός που αποδυκνείει το πόσο γρήγορα η φύση μπορεί να επιδορθώνει το περιβάλλον της και επίσης πόσο μεγάλο λάθος είναι να τρομοκρατούμαστε από τρομακτικές επιθέσεις.
Ένα ακόμη τραγικό γεγονός είναι ότι επιστήμονες που πίστευαν στο λιώσιμο των πάγων δεν μπορούν να επικαλεστούν τις πιθανότητες για τις λανθασμένες προβλέψεις τους αφού το λιώσιμο των πάγων και η επαναδημιουργία του ακολουθούν ένα σχεδόν σταθερό πρότυπο σύμφωνα με το παρακάτω γράφημα.
 
 Ας μην πιστεύουμε ότι μας σερβίρουν.
απο το blogingr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...