Αυτό είναι το ΠΑΛΑΤΙ του Mr. Google! Δείτε φωτογραφίες και θα σας πέσει το σαγόνι!


Ο πρόεδρος του διαδικτυακού Κολοσσού αγόρασε το διώροφοδιαμέρισμα των 580 τετραγωνικών μέτρων αντί 15 εκατομμυρίων δολαρίων. Έχει γραφτεί ότι το ηχομόνωσε πλήρως και απέλυσε τον θυρωρό, επιδιώκοντας τη μέγιστη δυνατή μυστικότητα σχετικά με το ποια -ή ποιες- επισκέπτεται το μοντέρνο παλάτι του


Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο πρόεδρος της Google, Ερικ Σμιτ, επένδυσε 15 εκατομμύρια δολάρια στην αγορά ενός loft στην καρδιά του Μανχάταν, προκειμένου να το μετατρέψει σε ερωτική φωλιά.

Κάποιοι, με περίσσια φαντασία ή καλά πληροφορημένες πηγές στην αγορά του νεοϋορκέζικου Real Estate υποστηρίζουν ότι το ηχομόνωσε πλήρως και απέλυσε τον θυρωρό, επιδιώκοντας τη μέγιστη δυνατή μυστικότητα σχετικά με το ποιος επισκέπτεται το διαμέρισμα. Σημειώνεται ότι η διώροφη οικία διαθέτει δικό της, ανεξάρτητο ανελκυστήρα.



Σε κάθε περίπτωση, η φημολογούμενη έξη στην αλλαγή ερωτικών συντρόφων, τα εξωσυζυγικά παραστρατήματα και οι περιπέτειες που του χρεώνουν -και μάλιστα με πλειάδα εντυπωσιακών κυριών, κάνουν τη σκέψη πολλών να οργιάζει.

Μένοντας σε αυτά που έχει καταγράψει ο φακός, το διαμέρισμα των 580 τετραγωνικών μέτρων, με την εντυπωσιακό ιδιόκτητο roof garden των 325 τετραγωνικών, ήταν ένα από τα βασικά σκηνικά στα γυρίσματα της ταινίας "Γουόλ Στριτ, το χρήμα ποτέ δεν κοιμάται", με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Ντάγκλας.



Η ταινία βγήκε στις αίθουσες το 2010 και ήταν η συνέχεια του ομώνυμου blockbuster του 1987. Στο διαμέρισμα που πλέον ανήκει στο "Mr. Google", σύμφωνα με το σενάριο, έμενε η κόρη του άπληστου χρηματιστή Γκόρντον Τζέκο, την οποία υποδύθηκε η Κάρεϊ Μάλιγκαν -συμπρωταγωνίστρια του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στη φετινή κινηματογραφική επιτυχία "Ο μεγάλος Γκάτσμπι".

Αμέσως μετά την προβολή της ταινίας με τον Μάικλ Ντάγκλας, το διώροφο διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται μεταξύ της 5ης και της 6ης Λεωφόρου, στον 21ο δρόμο, κοντά στο Μάντισον Σκουέαρ Παρκ, βγήκε προς πώληση στο διαδίκτυο -από όπου και οι φωτογραφίες. Σύμφωνα με το Vanity Fair, αλλά και τους Times της Nέας Υόρκης που ασχολήθηκαν με το θέμα αναζητώντας την ταυτότητα του ιδιοκτήτη του, το loft ανήκε σε έναν χρηματιστή από τη Γουόλ Στριτ, ονόματι Ρίτσαρντ Βάισμαν, ο οποίος το είχε αγοράσει το 2003 αντί 1,4 εκατ. δολαρίων.



Εκτός από τον εντυπωσιακό, ενιαίο χώρο υποδοχής με τη χαρακτηριστική σκάλα και θέα προς τον Νότο και τους ουρανοξύστες του οικονομικού κέντρου της Νέας Υόρκης, διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια. Η μεγάλη, ιδιόκτητη ταράτσα του τελευταίου ορόφου, διαμορφωμένη σε κήπο, είναι ένα από τα δυνατά του σημεία.



Εκτιμάται ότι μετά τη δημοσιότητα που απέκτησε μέσω της ταινίας, ο Ερικ Σμιτ - ο οποίος αναμένεται την Πέμπτη 10/10 στην Αθήνα - χρειάστηκε να καταβάλει ποσό που άγγιξε τα 15 εκατομμύρια δολάρια, προκειμένου να γίνει ο νέος του ιδιοκτήτης. Κάτι που ίσως, τελικά, έχει μικρή σημασία για έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, με προσωπική περιουσία που υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 8 δισ. δολάρια.  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...