Tο πιο τρομακτικό μέρος του κόσμου!


 Ίσως πολλοί από εσάς έχετε ήδη δει αυτή την εικόνα. Αυτό το μοναδικό πέτρινο περβάζι βρίσκεται στο Σαν Ντιέγκο και είναι εύστοχα ονομάστηκε "Potato Chip Rock" Αλλά ...

Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα θέμα προοπτικής. Η πέτρα βρίσκεται σε χαμηλό υψόμετρο (όχι περισσότερο από 10 πόδια) και μπορεί να αντέξει ένα αρκετά μεγάλο βάρος.










Αστείες - παράξενες φωτογραφίες!


Οι αστείες εικόνες της ημέρας!

















Μια εντυπωσιακά χρήσιμη θήκη για i-Phone!



Πραγματικά πολύ καλή και χρήσιμη!










Ανέκδοτο



Παραπονιέται ένας νεαρός στον φίλο του ότι δεν έχει καθόλου επιτυχίες στις γυναίκες. Εξομολογείται όμως ότι η πρώτη του κουβέντα μόλις δει μια γυναίκα είναι: "Είσαι φοβερή γκόμενα. Πηδιόμαστε;" 
Ο φίλος του τον παίρνει παράμέρα και του λέει: "Πρέπει πρώτα να τους μιλάς για γενικά θέματα. Βιβλία, ταινίες, θέατρο και μετά να μπεις στο κυρίως θέμα, κατάλαβες;" 

Ο νεαρός ευχαριστεί τον φίλο του, και στην πρώτη ευκαιρία αποφασίζει να δοκιμάσει τις συμβουλές. 
- Διάβασες κανένα καλό βιβλίο τώρα τελευταία; ρωτάει την γκόμενα. 
- Όχι. 
- Είδες κανένα καλό έργο; 
- Όχι. 
- Ούτε και εγώ, πηδιόμαστε;

35-50% οικονομία στο πετρέλαιο θέρμανσης


Κάντε οικονομία οικονομία στο πετρέλαιο θέρμανσης 35-50% με σύστημα υδρογόνου .
Για όλα τα διαμερίσματα, τις πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, ξενοδοχεία, εργοστάσια, φούρνους, ζαχ/στεία κ.λ.π που έχουν καυστήρα πετρελαίου και φυσικού αερίου.
Ελληνικής κατασκευής με εγκρίσεις-πιστοποιήσεις απο το ελληνικό υπουργείο βιομηχανίας (CE).
ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ 6945207234, ΓΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ 6977419909, ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 6932907071
ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ συνεργασίας για ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ - ΕΤΑΙΡΙΕΣ 0040 771671853
(ή στείλτε μας ενα σταθερό τηλέφωνο και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας)
Για διαγραφή από την λίστα μας, παρακαλώ πατήστε εδώ Remove
Αυτό το e-mail πληροί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων (Directiva 2002/58/EC του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Relative as A5-270/2001) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και δεν μπορεί να θεωρηθεί spam εφόσον αναγράφονται τα στοιχεία του αποστολέα και οι διαδικασίες διαγραφής από τη λίστα παραληπτών.  

Πήλιο


Πού να μείνετε:
«ΑΝΩΒΟΛΙΟΣ TRADITIONAL RESORT»
Αγ.Γεώργιος Νηλείας
2428086893
www.anovolios.gr


Ανηφορίζοντας στα ορεινότερα χωριά του Πηλίου, θα αντικρίσετε ξενώνες και καταλύματα ξεχωριστά. Από τα πιο χαρακτηριστικά, είναι ο «Ανωβολιός» (σωρός από πέτρες δηλαδή) στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας. Πετρόχτιστο, παραδοσιακό, καλαίσθητο και πρόσφατα βραβευμένο ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία Βουνού ή Εξοχής (24η Philoxenia-2008). Εκπληκτική θέα, ηρεμία και πολυτέλεια συνάμα. Κάθε δωμάτιο έχει το δικό του όνομα (Προξενείο, Ταχυδρομείο, Φυλάκιο, Σχολαρχείο, Αυλή κλπ). Στον πρωινό μπουφέ, θα «τρακάρετε» σε σπιτικές λιχουδιές, ενώ μπορείτε να απολαύσετε το μεσημεριανό και το βραδινό σας, επίσης με σπιτικές, παραδοσιακές γεύσεις. 
 
Πού να φάτε:
Εστιατόριο-Ξενώνας «Παλαιός Σταθμός»
Μηλιές
2423086425
www.paliosstathmos.com 

Ο συγκεκριμένος χώρος μετρά 100 ολόκληρα χρόνια. Κάποτε υπήρξε χάνι. Πολλές φορές καταστράφηκε και ξαναφτιάχθηκε. Σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μέρη για να γευματίσει ή να δειπνήσει κανείς, ενώ παράλληλα λειτουργεί και ξενώνας. Ρομαντικός «σταθμός» για όσους το επισκέπτονται. Στο εδεσματολόγιο του θα συναντήσετε πιάτα ψαγμένα με φανατικούς οπαδούς. Πολλοί πηγαίνουν για την γίδα με το τσίπουρο και το δεντρολίβανο, άλλοι για το χοιρινό στην κατσαρόλα με θυμάρι και σάλτσα μπύρας. Οι καλοκαιρινοί θαμώνες τρελαίνονται για την αγγουροσαλάτα. Ασυνήθιστη γαστρονομική νότα η ρεβιθάδα στο πήλινο. Προσπαθήσαμε να ανακαλύψουμε την συνταγή της κότας της «ανήθικης», αλλά το μόνο που καταφέραμε να μάθουμε είναι πως πρόκειται για κοτόπουλο με λευκή κρέμα και άνηθο.

Εστιατόριο «Το Πέτρινο»
Κάτω Γατζέα
2423023233


Θα βρεθείτε εκεί για την ποιότητα στο φαγητό και την φιλική του ατμόσφαιρα. Η κουζίνα του περιλαμβάνει κατά βάση κρεατικά. Ξεχωρίζει το φιλέτο χοιρινό με δαμάσκηνο και οι πατάτες γάστρας, αλλά δεν θα πρέπει να φύγετε από «Το Πέτρινο» χωρίς να έχετε ιδέα από το μοσχαρίσιο φιλέτο του Σεφ. Μυστικό επτασφράγιστο, που μόνο το στομάχι σας μπορεί να ξεδιαλύνει, γιατί ο μάγειρας δεν πρόκειται να πει το παραμικρό. Τους θερινούς μήνες είναι καθημερινά ανοιχτό, ενώ το Χειμώνα μόνο τα κυριακάτικα μεσημέρια. Τον υπόλοιπο καιρό όμως μπορείτε να απολαύσετε τις ίδιες γεύσεις στο «Πέτρινο του Βόλου» (Μεταμορφώσεως 12, τηλ.2421056196).

Τσιπουράδικο «Ο Στεφανής»
Αγ.Γεώργιος
2428093129


Και το όνομα αυτού Στέφανος. Εξαιτίας του και η ονομασία του τσιπουράδικου. Εκείνος μαγειρεύει και δελεάζει τους επισκέπτες με τις αλχημείες του! Δηλώνει αυτοδίδακτος με πολύ όρεξη και μεράκι και η σπεσιαλιτέ του είναι τα μανιτάρια φρικασέ. Καταπιάνεται όμως με διάφορες γεύσεις. Φτιάχνει γίγαντες με λαχανικά, αυγά με χόρτα (αυγά μάτια πάνω σε τσιγαρισμένα σέσκουλα και σπανάκι και άλλα μυρωδικά) και το περίφημο μπουμπάρι (παχύ έντερο γεμιστό με εντόσθια και ρύζι). Για να τον ανακαλύψετε πρέπει να κατευθυνθείτε προς την πλατεία του χωριού. Θα σας περιμένει σε ένα πολύ ζεστό χώρο με όμορφη αυλή.

Ταβέρνα-Ουζερί «Τσακιτζής»
Αγ.Γεώργιος
2428093798


Στην πλατεία του χωριού με την μεγάλη αυλή, τοποθετείται ο «Τσακιτζής». Όπως μας διηγήθηκε ο κύριος Νίκος που το λειτουργεί σε μόνιμη βάση πια ο τσακιτζής είναι τούρκικη λέξη (αυτός που κλέβει τους πλούσιους και τα δίνει στους φτωχούς). Εκεί λοιπόν, θα ευχαριστηθείτε το αρνάκι φρικασέ, το χοιρινό πρασοσέλινο, το σπετσοφάι και τον μπεκρή μεζέ. Φυσικά αν έχετε ανάγκη από συμβουλή, εμείς προτείνουμε το τσανάκι στο πήλινο, δηλαδή διάφορα κρεατικά αμαρτωλά μαγειρεμένα. Θα το βρείτε ανοιχτό όλο τον χρόνο. Παραδοσιακά φτιαγμένο από πέτρα, όπως είθισται στα χωριά του Πηλίου

Εστιατόριο «Το Αρχοντικό»
Βυζίτσα
2423086863
www.arhontiko-pilion.gr


Στην Βυζίτσα, ένα ορεινό χωριό από τα πιο τουριστικά του Πηλίου, μετά από έναν καλό περίπατο, αξίζει να απολαύσετε πολύ καλή ελληνική κουζίνα στο «Αρχοντικό». Στην πλατεία, κάτω από τον πλάτανο οι γαστρονομικές επιλογές είναι πολλές. Αγριογούρουνο με κάστανα και δαμάσκηνα, λαγός στιφάδο, πίτες διάφορες, όλα φτιαγμένα από την Άννα. Το αγαπημένο της πιάτο είναι η τηγανιά (κρεμμύδια και πιπεριές συνοδεύουν το χοιρινό –πάντα λαιμός- έρχεται το λευκό κρασί, μουστάρδα με το δεντρολίβανο και λίγο πριν δέσουν όλα, την τελική πινελιά δίνει η φέτα). Για τους χορτοφάγους δε, τα μανιτάρια τσιγαριστά αλλά στην κατσαρόλα και οι χυλοπίτες με λαχανικά είναι για να τρελαίνεται κανείς. Οι πύλες του «Αρχοντικού» είναι ανοιχτές καθημερινά. Τα Σαββατοκύριακα του Χειμώνα δε, χαζεύει μερακλώνει κανείς με τους σκοπούς της κιθάρας δίπλα στο τζάκι

Ταβέρνα «Τα δειλινά του Αλπάκη»
Πλατανίδια
2428093253


Αλπάκης λεγόταν ο πρώτος παππούς που το λειτούργησε (πάνε 40 χρόνια από τότε) και απ’ ότι φαίνεται τα δειλινά εκεί έχουν άλλο χρώμα. Δίπλα στη θάλασσα θα το εντοπίσετε να διατηρεί σταθερά και αμετάκλητα την φήμη του για το καλύτερο ψάρι της περιοχής, από τα δίχτυα γνωστών ντόπιων ψαράδων. Κατευθείαν από τα καΐκια στην σχάρα. Στο μενού του βέβαια θα βρείτε και κρεατικά και διάφορες άλλες νοστιμιές. Παραμένει όλο τον χρόνο ανοιχτό, μεσημέρι και βράδυ.

Γλυκό με γιαούρτι

Γλυκό με γιαούρτι
Από την Βίκη Αρίκα


ΥΛΙΚΑ

Για το παντεσπάνι:
300gr Αλεύρι
200gr φρέσκο Βούτυρο
100gr Ζάχαρη
1 Αυγό

Για την Κρέμα:
7 Αυγά
700gr στραγγιστό Γιαούρτι
Ξύσμα Λεμονιού
2 κουτ. Βανίλια
50gr φρέσκο Βούτυρο λιωμένο
1 ½ κουτ. σούπας Αλεύρι
1 ½ κουτ. σούπας άμυλο Καλαμποκιού [corn flour]
330gr Ζάχαρη

Για τα βύσσινα:
½ kg Βύσσινα με το ζουμί τους [κονσέρβα]
2-3 κουτ. σούπας άμυλο Καλαμποκιού [corn flour]

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χρειαζόμαστε μια στρογγυλή φόρμα για τάρτα με βάθος και κατά προτίμηση με αποσπώμενο πάτο.

Ξεκινάμε από το παντεσπάνι:
Σε ένα μπωλ ρίχνουμε το αλεύρι, το βούτυρο κρύο, τη ζάχαρη και το αυγό. Ανακατεύουμε/ζυμώνουμε με το χέρι για να αναμιχθούν όλα τα υλικά και να γίνουν ένα ομοιόμορφο μίγμα. Μην σας παραξενέψει που το μίγμα είναι κάπως στεγνό. Δεν προσθέτουμε άλλα υγρά για να γίνει το παντεσπάνι μας τραγανό. Το τοποθετούμε σε μια λαδόκολλα, της οποίας προηγουμένως έχουμε αλευρώσει την επιφάνεια. Το πιέζουμε με το χέρι και το λειαίνουμε με τον πλάστη, ώστε να γίνει ένα φύλλο πάχους ενός εκατοστού. Τώρα, πατάμε με την φόρμα πάνω από το φύλλο και κόβουμε ακριβώς το φύλλο στις διαστάσεις του πάτου της. Το τοποθετούμε στον πάτο της φόρμας και τα κομμάτια που περισσεύουν τα βάζουμε γύρω γύρω στην φόρμα. Με ένα πιρούνι τρυπάμε ελαφρώς σε όλη την επιφάνειά του, για να μην φουσκώσει όσο θα ψήνεται. Το αφήνουμε προς το παρόν για 30 λεπτά στο ψυγείο, ώστε να κρυώσει το βούτυρο και να γίνει πιο τραγανό το παντεσπάνι.
Και πάμε για την κρέμα.

Με ένα μίξερ χειρός χτυπάμε μόνο τα ασπράδια των επτά αυγών όπως είναι κρύα από το ψυγείο [φουσκώνουν καλύτερα]. Όταν φουσκώσουν προσθέτουμε μια πρέζα αλάτι, δυο-τρεις κουταλιές από την ζάχαρη που είναι μετρημένη για την κρέμα και χτυπάμε ξανά για πέντε λεπτά. Η μαρένγκα είναι έτοιμη και πρέπει να μπει κι αυτή στο ψυγείο για δέκα λεπτά και να περιμένει να έρθει η σειρά της για την χρήση της στην κρέμα.

Για το βασικό μίγμα της κρέμας βολεύει να έχουμε ένα αυτόματο μίξερ. Μπορούμε να το κάνουμε και με του χειρός, αλλά θα χρειαστεί να κοπιάσουμε λιγάκι.
Ρίχνουμε τους κρόκους των επτά αυγών, τις βανίλιες, το ξύσμα από την φλούδα μισού λεμονιού και τα χτυπάμε για να ενωθούν. Προσθέτουμε το γιαούρτι και ξαναχτυπάμε για λίγα λεπτά. Για να είναι πιο ελαφρύ το γλυκό μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά. Προσθέτουμε το αλεύρι και το corn flour και ξαναχτυπάμε. Όταν το μίγμα είναι ομοιόμορφο προσθέτουμε το βούτυρο και ξαναχτυπάμε. Παίρνουμε το μπωλ και χτυπάμε στο χέρι το μίγμα μας με την μαρέγκα που έχει κρυώσει στο ψυγείο. Η κρέμα είναι έτοιμη και την αφήνουμε να περιμένει λίγο.

Βάζουμε το παντεσπάνι που έχει κρυώσει στον φούρνο και το ψήνουμε στους 175 βαθμούς κελσίου για 15 λεπτά.

Εν τω μεταξύ φτιάχνουμε τα βύσσινα. Τα βύσσινα της κονσέρβας είναι άγλυκα. Αν θέλουμε χρησιμοποιούμε γλυκό του κουταλιού βύσσινο, αρκεί να είμαστε προετοιμασμένοι για την γλυκιά βόμβα που θα φτιάξουμε. Προτιμήστε τα άγλυκα. Στο κάτω κάτω σε γλυκό θα τα βάλετε!
Τα στραγγίζουμε από το ζουμί τους. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το ζουμί σε μέτρια φωτιά με 2-3 κουταλιές corn flour. Το βράζουμε και το ανακατεύουμε μέχρι να πήξει και να γίνει η υφή του κρεμώδης. Τότε προσθέτουμε και τα βύσσινα και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση για 1-2 λεπτά.

Τώρα είναι όλα έτοιμα:
Το παντεσπάνι ψημένο, η κρέμα έτοιμη και τα βύσσινα βρασμένα.
Στρώνουμε τα βύσσινα πάνω από το παντεσπάνι με ένα κουτάλι και από πάνω ρίχνουμε την κρέμα σιγά σιγά ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα στη φόρμα.

Ψήνουμε το γλυκό στον φούρνο για μία ώρα στους 175 βαθμούς κελσίου.
Όσο ψήνεται θα φουσκώνει.
Όταν το βγάλουμε από τον φούρνο το αφήνουμε λίγη ώρα μέχρι να κρυώσει και να πέσει.

Έτοιμο το υπέροχο γλυκό μας!

The Ultimate Fails Compilation ✔

Ανακοίνωσαν Μίτσελ οι Ισπανοί, πλήγμα με Πίνο

Δεδομένη θεωρούν στην Ισπανία τη συνεργασία του Μίτσελ με τον Ολυμπιακό, καθώς το κρατικό κανάλι (TVE1), στο οποίο ο πρώην προπονητής της Σεβίλλης ήταν επί χρόνια σχολιαστής, μετέδωσε ότι μεταξύ των δύο πλευρών επήλθε συμφωνία


Προφανώς απομένει πλέον το τελικό ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου ο Μίτσελ να βάλει την υπογραφή του (που είναι και το κύριο ζητούμενο) σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό για τον επόμενο 2,5 χρόνια.
"Όπως χθες μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων της TVE, ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό. Για το υπόλοιπο της σεζόν. Και δύο ακόμα χρόνια. Πολλή τύχη και μια αγκαλιά στους φίλους του", είναι το χαρακτηριστικό tweet του Χουάν Κάρλος Ριβέρο με τον οποίο ο Μίτσελ σχολίαζε παιχνίδια του ισπανικού πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια.
Από τον Ολυμπιακό προκύπτει ότι αναμένουν στην Αθήνα τον Ισπανό προπονητή για το τελικό ραντεβού με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη.
Άτυχος ο Πίνο
Άσχημα τα νέα για από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πίνο καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητική έδειξαν θλάση β' βαθμού στον αριστερό προσαγωγό. Χάνει το πρώτο ματς με τη Λεβάντε ο Κολομβιανός μέσος, κινδυνεύει να χάσει και τη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη. Σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις ο Κολομβιανός θα παραμείνει εκτός δράσης για δύο με τρεις εβδομάδες.
Από εκεί και πέρα τόσο ο Ιμπαγάσα όσο και ο Πάντελιτς συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση. Ατομικό ακολούθησε για ακόμη μια ημέρα ο Φουστέρ.




Βίντεο: Έβγαλε 55.850 ευρώ μέσα σε 2 δευτερόλεπτα!


Βίντεο: Έβγαλε 55.850 ευρώ μέσα σε 2 δευτερόλεπτα!

Ο υπερτυχερός οπαδός της ομάδας Miami Heat πέτυχε ένα καλάθι με το ένα χέρι από τα μισά του γηπέδου και έφυγε πλουσιότερος κατά 55.850 ευρώ.


Από τη Λάρισα στην Πάρμα…

Το ποδοσφαιρικό του όνειρο ζει ο Λάζαρος Φωτιάς. Ο νεαρός άσος της Επανομής, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2014 με την ιταλική Πάρμα. 
Από τη Λάρισα στην Πάρμα…
Τα φτερά του για το ιταλικό πρωτάθλημα άνοιξε ο Λάζαρος Φωτιάς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την Πάρμα μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Ο νεαρός αμυντικός φορούσε την φανέλα της Αναγέννησης Επανομής, όπου αντιμετώπιζε και πολλά οικονομικά προβλήματα. 

Έτσι, μεταγράφηκε στην Πάρμα, ενώ από εκεί θα παραχωρηθεί για έξι μήνες δανεικός σε κάποια άλλη ιταλική ομάδα, η οποία ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή. Το ερχόμενο καλοκαίρι θα επιστρέψει στην Πάρμα για να παραμείνει για τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου του. 
sport-fm.gr