Επιχείρηση στη Μεσαρά μετά το χθεσινο αιματηρό περιστατικό


oplo-aima-660Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στην Μεσαρά και συγκεκριμένα στην Πλακιώτισσα με αφορμή το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε χθες το απόγευμα σε χωράφι με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός άνδρα την ώρα που πραγματοποιούσε αγροτικές εργασίες στην περιοχή Πλακιώτισσα κοντά στον Πύργο.

Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν την επιχείρηση στην οποία συμμετέχουν και άνδρες της Ομάδας πρόληψης και Καταστολής σε πρώτη φάση να έχει επίκεντρο το Ασήμι.
Το περιστατικό
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δύο αυτοκίνητα, με άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό επιβαινόντων, σταμάτησαν στο σημείο όπου ο 41χρονος θέριζε αρακά. Ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου άνοιξε το τζάμι και πυροβόλησε δύο φορές εναντίον του 41χρονου, ενώ αμέσως μετά έγιναν… καπνός. Η μία από τις δύο σφαίρες βρήκε το 41χρονο από την Πλακιώτισσα στο αριστερό πόδι, προκαλώντας του διαμπερές τραύμα.
Το θύμα αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως το βράδυ αφού έλαβε τις σχετικές φροντίδες για το τραύμα του αποχώρησε από το νοσοκομείο.

Πηγή : neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...