"To τέλος του Lamar Odom"

Χάρης Σταύρου


Θάνατοι, ναρκωτικά, αλκοόλ, εξαφανίσεις, καυγάδες και κάθε λογής εξωαγωνιστικά προβλήματα έχουν χαρακτηρίσει την ζωή του Lamar Odom, ο οποίος βαδίζει προς το 34ο έτος της ηλικίας του, αλλά και προς την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Η σύλληψή του πριν από μερικές μέρες ήταν απ' ότι φαίνεται η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τις πόρτες του ΝΒΑ να κλείνουν κατά πως φαίνεται μια για πάντα για τον κατά τα άλλα εξαιρετικά ταλαντούχο forward που μετράει 14 σεζόν επαγγελματικής καριέρας.

"Θα έλεγα ότι αυτή τη στιγμή είναι κάτι παραπάνω από επικίνδυνος για οποιαδήποτε ομάδα" σχολίασε ένας general manager που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του και συνέχισε λέγοντας ότι: "Θα ήταν ούτως ή άλλως μεγάλο ρίσκο από τη στιγμή που πλέον δεν δίνει και πολλά πράγματα στο παρκέ. Ίσως να είναι περίπτωση παίκτη στον οποίο θα δώσει κάποιος ένα μη εγγυημένο συμβόλαιο, για να δει αν μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση. Παρόλα αυτά, με όλα όσα συμβαίνουν γύρω του και δεν αφορούν το μπάσκετ, δεν το βλέπω πιθανό να βρίσκει ομάδα. Νομίζω πως αυτό είναι το τέλος του Lamar Odom στο ΝΒΑ. Είναι ντροπιαστικό".

"Ο Lamar δεν μπορεί πλέον να παίξει" υποστήριξε άλλος παράγοντας της λίγκας.

Ο Pau Gasol, o Magic Johnson και ο Phil Jackson ήταν μόνο μερικοί από αυτούς που προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον Odom, πριν αρκεστούν σε ένα μήνυμα στο Twitter. Ο 33χρονος forward έχει γίνει το κεντρικό πρόσωπο συζήτησης τις τελευταίες ημέρες στο ΝΒΑ και όλοι ελπίζουν ότι με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν. Και δεν είναι μόνο το αλκοόλ, εξαιτίας του οποίου έμεινε για μερικές ώρες σε κρατητήριο της California... Ο Odom εχει παίξει στους Clippers, τους Heat, τους Lakers και τους Mavericks και σε σύνολο 961 αγώνων μετράει 13.3 πόντους (46.3% στα συνολικά σουτ, 31.2% στα τρίποντα, 69.3% στις βολές), 8.4 ριμπάουντ, 3.7 ασίστ και 2.34 λάθη ανά 33.4 λεπτά συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...