LFW: Τα shows των Burberry Prorsum, Erdem και Tom Ford


Ποιο fashion show έκλεψε τις εντυπώσεις και τι είδαμε αυτές τις μέρες στις βρετανικές πασαρέλες

Η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου συνεχίζεται με τον Chistopher Bailey να κλέβει τις εντυπώσεις με τη νέα συλλογή για τον οίκο Burberry Prorsum για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014. Ποια άλλα show στη βρετανική πρωτεύουσα τράβηξαν το βλέμμα;



Burberry Prorsum




Η νέα συλλογή του οίκου Burberry Prorsum είχε όλα όσα έπρεπε: μελωδική μουσική, τα χαρακτηριστικά trench coats, rose petals - κομφετί στο φινάλε του show αλλά και την Cara Delevingne στο catwalk. Παστέλ αποχρώσεις «έντυσαν» ρομαντικά δαντελωτά φορέματα και pencil φούστες. Suede παλτό σε ταμπά απόχρωση και γκρι ζακέτες ολοκλήρωσαν τη ρομαντική και relaxed συλλογή του οίκου, ενώ φέτος, οι κλασικές καμπαρντίνες ακολούθησαν την τάση του oversized. Σε συνέχεια της προήγουμενης σεζόν, ο Chistopher Bailey αποδεικνύει πως ξέρει πολύ καλά να δημιουργεί fashion statements, κάτι που επιβεβαώσαν τα πουά prints σε συνδυασμό με ρίγες.

Erdem



Φυσικά και υπήρχαν λουλούδια στη νέα συλλογή του οίκου Erdem, αλλά και πολλές εκπλήξεις.Σε συνέχεια της edgy κολεξιόν την προηγούμενης σεζόν, ο Erdem Moralioglu έδωσε στις δημιουργίες του μία αίσθηση street-style, προσθέτοντας στη συλλογή moto jackets, εμφανή φερμουάρ και δέρμα. Η χρωματική παλέτα κινήθηκε στις αποχρώσεις του λευκού και του μαύρου και τις καρδιές μας έκλεψε η ρομαντική τουαλέτα με τη διαφάνεια και τα φτερά στρουθοκαμήλου στο τελείωμα.


Tom Ford



Ο Tom Ford ξέρει τι θέλουν οι γυναίκες (του!) και το αποδεικνύει για ακόμα μία φορά με τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή. Συνεχίζοντας την τάση με τα catwαλks από καθρέφτες, που έχει χαρακτηρίσει την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, ο σχεδιαστής παρουσίασε μία collection που είχε από εφαρμοστά δερμάτινα σύνολα και thigh-high μπότες με κορδόνια έως λαμπερά σύνολα με κρύσταλλα και mosaic εφέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...