Τα πιο κερδοφόρα ζευγάρια του Hollywood

Όταν δύο επιτυχημένες καριέρες ενώνονται, το αποτέλεσμα είναι μάλλον εκρηκτικό.
To περιοδικό Forbes  έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τα ζευγάρια που έχουν (μαζί) τα πιο υψηλά εισοδήματα κι εμείς ρίξαμε μια ματιά στην οικονομική τους κατάσταση.
Μοντέλα, ηθοποιοί, τραγουδιστές, ή αλλιώς μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood που ερωτεύτηκαν και πλούτισαν (ακόμη περισσότερο).

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Beyoncé με τον σύζυγό της, Jay Z, ένα ζευγάρι που ούτε λίγο ούτε πολύ κατάφερε να έχει έσοδα που υπολογίζονται στα 95 εκατομμύρια δολάρια.
Δεύτερη θέση; Gisele Bundchen και Tom Brady με ετήσιο εισόδημα που αγγίζει τα 80 εκατομμύρια δολάρια. Για την ιστορία, το 2011 οι θέσεις 1 και 2 ήταν αντίστροφες.
Εκτός από μια πανέμορφη οικογένεια, η Angelina Jolie και Brad Pitt μοιράζονται και το αστρονομικό ποσό των 50 εκατομμυρίων δολαρίων.
Ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis συγκεντρώνουν μαζί 35 εκατομμύρια. Σκέψου να παντρευτούν κιόλας.
Τελευταίοι της πεντάδας (αλλά όχι και καταϊδρωμένοι), οι  Kanye West και Kim Kardashian μετρούν περίπου 30 εκατομμύρια δολάρια.
Kανένα σχόλιο...
cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...