Πώς θα σου φαινόταν να μπορούσες να μεταμορφώσεις το κινητό σου σε καθρέφτη, οδηγό νέων καλλυντικών προϊόντων ή περιοδικό ομορφιάς; Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες εφαρμογές κινητών, που αξίζει να κατεβάσεις τώρα κιόλας.

1. The Color Genius by L'Oréal Paris
(Δωρεάν, iTunes)


Οι ιδιοφυΐες στη L'Oréal Paris απάντησαν στα αιώνια ερωτήματα του πώς να βαφτώ, τι χρώμα να βάψω τα νύχια μου κλπ. με ένα απλό application. H εφαρμογή αυτή, με γνώμονα τα χρώματα του εκάστοτε outfit σου, την ώρα της ημέρας και τo πού βρίσκεσαι σου προτείνει κραγιόν,σκιά και βερνίκι νυχιών που ταιριάζουν καλύτερα. Επιπλέον μπορείς να τραβήξειςμια φωτογραφία του χεριού σου και να «δοκιμάσεις» επί τόπου το βερνίκι αυτό.


2. Two Magazine by Pixiwoo
(Δωρεάν, iTunes)


Η Samantha και η Nicola Chapman, οι αδελφές πίσω από το blog ομορφιάς και το Youtube channel Pixiwoo, συνεχίζουν να ανοίγουν το δρόμο για καινοτόμο περιεχόμενο ομορφιάς μέσω του μηνιαίου mobile περιοδικόυ τους, που ασχολείται με make-up artists, φωτογράφους, bloggers και καλλιτέχνες. Όμορφα σχεδιασμένο και διαδραστικό, οι σελίδες του γεμίζουν με συνδέσμους για να κάνεις κλικ και πολλά βίντεο για να παρακολουθήσεις ενδιαφέροντα θέματα ομορφιάς.


3. World UV
(Δωρεάν, iTunes)


Μια εφαρμογή που ήρθε από τη Βρετανική Ένωση Δερματολόγων, σε συνεργασία με το Met Office, και προβλέπει την υπεριώδη ακτινοβολία για πάνω από 10.000 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο -μέσα σε αυτές και η Ελλάδα. Παρέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με όλους τους τύπους δέρματος (από το πολύ χλωμό μέχρι το πολύ σκούρο δέρμα), top συμβουλές για προστασία από τον ήλιο, καθώς και πώς να βρεις το κατάλληλο αντηλιακό. 


4.Virtual Makeover by ModiFace
(Δωρεάν, iTunes, Google Play)


Μπορεί να υπάρχουν πολλές εφαρμογές μεταμορφώσεων στα apps stores, όμως η Virtual Makeover by ModiFace είναι η πιο ρεαλιστική και η πιο διασκεδαστική. Τράβηξε μια φωτοφραφία του εαυτού σου και δοκίμασε -ψηφιακά- πάνω της διάφορα προιόντα ομορφιάς καθώς και πολλά διαφορετικά χτενίσματα.


5. Mirror
(Δωρεάν, iTunes, Google Play)


Εσύ ανοίγεις απλά την μπροστινή κάμερα του κινητού σου και η εφαρμογή αυτή φροντίζει να φωτίσει, να ζουμάρει ή να «παγώσει» την εικόνα ώστε να μπορέσεις να ελέγξεις το μακιγιάζ σου. Απλό, αλλά genius!