Στην Αυστραλία ο Κοντρέρας


Τέλος ο Πάμπλο Κοντρέρας για τον Ολυμπιακό; Πιθανότατα. Ο Χιλιανός αμυντικός πέρασε το απόγευμα από τον Ρέντη και χαιρέτησε τους συμπαίκτες του. Ανακοίνωσε ότι φεύγει για την Αυστραλία. Εκεί που λογικά θα συνεχίσει την καριέρα του. 


Ο 35άχρονος κεντρικός αμυντικός έχει εξασφαλίσει άδεια από την ΠΑΕ, προκειμένου να μιλήσει επίσημα πλέον με δύο-τρεις ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του, το τελευταίο διάστημα. 

Μια από αυτές είναι σίγουρα η Βίκτορι Μέλμπουρν. Για να μπαίνει στην διαδικασία λοιπόν ο Κοντρέρας να ταξιδέψει ως εκεί φαίνεται ότι το θέμα είναι αρκετά προχωρημένο. Και ότι το ταξίδι δύσκολα θα έχει... επιστροφή. 

Οι Πειραιώτες δεν έχουν οικονομικές απαιτήσεις. Ο Μίτσελ δεν υπολογίζει τον έμπειρο αμυντικό, και ουσιαστικά από τα τέλη του Ιούλη ο Χιλιανός ψάχνει για μια ομάδα που θα καλύψει το συμβόλαιο του (περίπου 500.000 ευρώ ετησίως) και θα τον αποκτήσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...