Ατμοσφαιρική ρύπανση VS τουρισμού!

Το Χονγκ Κονγκ έχει έναν από τους πιο εντυπωσιακούς ορίζοντες του κόσμου. Το πρόβλημα ωστόσο είναι ότι είναι μόλις ορατός πίσω από το πυκνό νέφος που καλύπτει πολλές από τις περιοχές της πόλης, κάτι που κάνει πολύ δύσκολη τη λήψη φωτογραφιών από τους τουρίστες. Και επειδή η επίλυση του προβλήματος της ατμοσφαιρικής ρύπανσης δεν είναι δυνατή οι τουριστικές αρχές αποφάσισαν να εγκαταστήσουν ζωγραφισμένα πανό με στοιχεία του ορίζοντα της πόλης έτσι ώστε οι τουρίστες να μπορούν να τραβήξουν ωραίες φωτογραφίες!
perierga.gr - Ατμοσφαιρική ρύπανση VS τουρισμού!
Χονγκ Κονγκ 

Εκτός από τα προφανή θέματα υγείας, το νέφος που καλύπτει την πόλη βλάπτει τον τοπικό τουσριμό και σύμφωνα με την κινεζική εφημερίδα China Daily, η συχνή ρύπανση του αέρα έχει συμβάλει τα μέγιστα στη μείωση του αριθμού των επισκεπτών. Οι αρχές του Χονγκ Κονγκ βρήκαν μια εύκολη και μη δαπανηρή λύση σε αυτό το πρόβλημα, εγκαθιστώντας μια σειρά από πανοραμικά πανό που αποτυπώνουν μια σαφή εικόνα της πόλης σε διάφορα γραφικά σημεία. Έτσι, οι τουρίστες μπορούν να λάβουν φωτογραφίες σε ένα πεντακάθαρο τοπίο και να μείνουν ευχαριστημένοι. Λέμε τώρα!


perierga.gr - Ατμοσφαιρική ρύπανση VS τουρισμού!
perierga.gr - Ατμοσφαιρική ρύπανση VS τουρισμού!
perierga.gr - Ατμοσφαιρική ρύπανση VS τουρισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...