Είναι μια αληθινή Σταρκ! – Η Σόφι Τέρνερ υιοθέτησε τον λύκο της από το «Game of Thrones»

sansa
Ήταν πριν από περίπου 2 χρόνια όταν τα 5 παιδιά του Νεντ Σταρκ και ο Τζον Σνόου βρήκαν στο δάσος 6 λύκους. Τους πήραν στο κάστρο τους, τους μεγάλωσαν και δέθηκαν μαζί τους - τόσο πολύ, που πολλές φορές υπάρχει η αίσθηση ότι η μοίρα μεταξύ των Σταρκ και των λύκων τους είναι κοινή.

Φυσικά όλα αυτά ισχύουν στο «Game of Thrones», τη σειρά με τους περισσότερους φανατικούς οπαδούς στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, όπως φαίνεται, ορισμένοι πρωταγωνιστές του GoT έχουν δεθεί πάρα πολύ με τον ρόλο τους. Όπως η Σόφι Τέρνερ - ή Σάνσα, όπως την ξέρουμε όλοι από το σήριαλ.
Όπως έγινε γνωστό η 17χρονη ηθοποιός αποφάσισε να υιοθετήσει τον λύκο της από τη σειρά, τη Λέιντι. Για την ακρίβεια δεν πρόκειται για λύκο, αλλά για λυκόσκυλο με το όνομα Ζούνι και η Τέρνερ δέθηκε τόσο πολύ μαζί του, που δεν ήθελε να το αποχωριστεί. Έτσι, όπως αποκάλυψε, «όταν ολοκληρώθηκε ο ρόλος της Λέιντι στο σήριαλ ζήτησα να την πάρω μαζί μου. Έτσι την υιοθέτησα. Μου αρέσει πάρα πολύ. Από μικρή ήθελα να έχω σκύλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...