Πρόσκληση σε βασιλικό γάμο! – A case study

Αν νομίζεις πως ένας βασιλικός γάμος είναι εύκολη υπόθεση, απατάσαι



Πρόσκληση σε βασιλικό γάμο! – A case study
Πρόσκληση σε βασιλικό γάμο! – A case study
Επ’ ευκαιρία του γάμου του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλτον, σκεφτήκαμε να το διασκεδάσουμε λίγο:προσπαθήσαμε να μπούμε στη θέση μιας προσκεκλημένης σε ένα «τέτοιου μεγέθους και σημασίας» event, και συνθέσαμε ένα σύνολο κατάλληλο για την περίσταση.
Κι αν νομίζεις πως ένας βασιλικός γάμος είναι εύκολη υπόθεση, απατάσαι. Εδώ ένα κοκτέιλ φόρεμα «δεν περνάει». Αναλογίσου τους περιορισμούς: Το outfit πρέπει να είναι πρωινό, αλλά όχι απλά «ιπποδρομιών». Επίσημο, αλλά όχι red carpet. Οπωσδήποτε σεμνό (καλυμμένοι ώμοι, όχι μίνι, όχι βαθειά ντεκολτέ), αλλά όχι καθημερινό, και με καπέλο ή fascinator. Και οι αριστοκράτισσες λοιπόν έχουν προβλήματα…
Αριστερά: καπέλο Rachel Trevor Morgan, μαντώ Brooks Brothers, καρφίτσα Jon Richard
Κέντρο: clutch Santi
Δεξιά: σκουλαρίκια Betty Jackson, βραχιόλι Coast, φόρεμα Monsoon, γόβα Nikki.me
Τα περισσότερα από τα εικονιζόμενα κομμάτια, αν και “flashy”, είναι προσιτά στην «απλή καταναλώτρια». Είτε φθηνά, πάντως, είτε εξωφρενικά ακριβά, όλα αυτά φαντάζουν τόσο περιττά μπροστά σε ό,τι έχει ουσιαστική αξία. Γι’ αυτό ψηφίζω κόκκινη κλωστή για βέρα και «ξιπόλητα» πάρτυ αντί δεξιώσεων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...