Ποιος διάσημος παρουσιαστής δίνει χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα για μια θαλαμηγό;


Δεν περνάει κι άσχημα ο Simon Cowell, ο οποίος ξοδεύει χιλιάδες ευρώ κάθε εβδομάδα για να απολαμβάνει τιςδιακοπές του με πολυτελή θαλαμηγό.
Το χρήμα λένε δεν κρύβεται. Και στην περίπτωση του Simon Cowell, αυτό ισχύει 100%. Πώς αλλιώς θα άντεχε το πορτοφόλι του να πληρώνει χιλιάδες ευρώ κάθε εβδομάδα για να κάνει διακοπέςμε θαλαμηγό.
Ο κριτής σε reality, τηλεοπτικός παραγωγός και (γενικώς) τηλεπερσόνα, είναι γνωστός στη Μεγάλη Βρετανία και στις Ηνωμένες Πολιτείες για τη συμμετοχή του στα reality shows "Pop Idol", "The X Factor", "Britain's Got Talent" και "American Idol".
 
Και αν κρίνουμε από τις χλιδάτες διακοπές του στο Saint Tropez, το κασέ του 52χρονου Cowell, μάλλον είναι ιλιγγιώδες!
Πάντως, η αλήθεια είναι ότι μοιράζεται ευχαρίστως τα πλούτη του με αιθέριες υπάρξεις, οι οποίες μπαινοβγαίνουν στο σκάφος. Όσο για το αν πρόκειται να καταλήξει κάποτε με μία, εκλεκτή της καρδιάς του, είπε στην Daily Mail: "Δεν ξέρω αν πρόκειται ποτέ να παντρευτώ, αλλά είμαι ευτυχισμένος".
 
Πηγές: MirrorDaily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...