Στην Ελλάδα δεν πρέπει να επικρατήσει ο Νόμος της Ζούγκλας!


Την ίδια στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση Ξένιος Ζευς για να αλλάξει η εικόνα της Αθήνας, κάποιοι αυτόκλητοι τιμωροί, α λα… Τσαρλς Μπρόνσον αποφάσισαν να βάλουν μπροστά την επιχείρηση «Νόμος της Ζούγκλας».
Ομάδα αγνώστων πήραν τα μηχανάκια τους και τα μαχαίρια τους και αφού επιτέθηκαν πρώτα σε ένα Ρουμάνο κι ένα Μαροκινό, τελικά κατάφεραν να σκοτώσουν ένα νεαρό Ιρακινό στο κέντρο της Αθήνας. Ο Ιρακινός ξεψύχησε και όλοι θεωρούν δεδομένο ότι πρόκειται για περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης.
Είχαμε πριν μερικές ημέρες γράψει ότι ο φασισμός έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Είχαμε επισημάνει ότι το κλίμα που δημιουργείται δεν είναι καθόλου καλό, ανησυχητικό θα λέγαμε. Είχαμε προειδοποιήσει ότι η Ελλάδα μπαίνει σε πολύ επικίνδυνα κανάλια διότι από τη μια η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και από την άλλη η ανεξέλεγκτη φτώχεια, δημιουργούν ένα πολύ επικίνδυνο μείγμα.
Καθημερινά αλλοδαποί και Έλληνες δολοφονούνται, η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο. Λίγες ημέρες πριν η κοινωνία συγκλονίστηκε από το περιστατικό με τον Πακιστανό στην Πάρο και το 15χρονο κοριτσάκι που χατοπαλεύει.
Και λίγα 24ωρα πριν ένας αθώος πολίτης πέφτει νεκρός από τα όπλα αγνώστων, πάλι στην Πάρο. Το κλίμα είναι εξαιρετικά φορτισμένο, ειδικά τώρα που οι προσπάθειες της κυβέρνησης δείχνουν να έχουν κάποιο αποτέλεσμα.
Αυτή την ώρα λοιπόν, που η επίσημη πολιτεία αποφάσισε επιτέλους να εφαρμόσει το νόμο κάποιοι αποφάσισαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, να υποκαταστήσουν την Αστυνομία και να διώξουν τους μετανάστες. Πλέον έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι. Μπορούν να βάψουν τα χέρια τους με αίμα χωρίς να ντρέπονται αλλά και χωρίς να σκέφτονται ότι αφαιρούν ανθρώπινες ζωές.
Προφανώς η μάνα του Ιρακινού που τον κλαίει τώρα είναι διαφορετική από τις μάνες όλου του κόσμου. Προφανώς και κάποιοι θα πουν «τι ήθελε ο Ιρακινός στην Ελλάδα, καλά να πάθει». Αν φτάσουμε στο σημείο να χάσουμε την ανθρωπιά μας, τότε ας αφήσουμε τους εκδικητές να καθαρίσουν την Αθήνα. Ας τους δώσουμε και όπλα για να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους, ας επικρατήσει ο νόμος της ζούγκλας
Όμως, αν το μεταναστευτικό πρόβλημα, ο Άγιος Παντελεήμονας, η Πάτρα, η Ηγουμενίτσα είναι το άλλοθι για να γίνουμε κοινωνία φοβική, φασιστική, δολοφονική τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Αν πάμε σε λογικές αντεκδίκησης, που σημαίνει νεκροί εκατέρωθεν τότε πολύ σύντομα θα θερίσουμε θύελλες. Αν δεν το θέλουμε αυτό ας βοηθήσουμε όλοι να σταματήσουν τα φαινόμενα αυτά που μας γυρίζουν δεκαετίες πίσω.
Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας δήλωσε σήμερα σχετικά με τον θανάσιμο τραυματισμό υπηκόου Ιράκ από αγνώστους, οι οποίοι είχαν επιτεθεί προηγουμένως και σε άλλους αλλοδαπούς:
«Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου στους οικείους του υπηκόου Ιράκ, ο οποίος τραυματίσθηκε θανάσιμα από αγνώστους. Δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι η Πολιτεία θα είναι αμείλικτη προς όλους τους δράστες εγκληματικών ενεργειών, οποιαδήποτε υποτιθέμενη πρόφαση κι αν βρίσκουν. Ζήτησα ήδη από την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας την επιτάχυνση των ενεργειών για την ανακάλυψη των δραστών της δολοφονικής επίθεσης, προκειμένου να οδηγηθούν το συντομότερο δυνατόν ενώπιον της Δικαιοσύνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...