Αφού το είπε η κυρία Έλενα, ήταν σικέ. Και να πέσει ο Ολυμπιακός!

Αφού το είπε η κυρία Έλενα, ήταν σικέ. Και να πέσει ο Ολυμπιακός!• Τα αποδεικτικά στοιχεία για τα στημένα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα, τελικά φαίνεται να είναι καταιγιστικά. Και οι εξελίξεις θα έρθουν υπό τη μορφή…ορυμαγδού!

• Για το Βόλος-Ολυμπιακός 0-1, η κυρία…Έλενα που τηλεφώνησε στον μπουκ, ήταν…αποκαλυπτική: «Είναι στημένο. Μου το είπαν από μέσα. Είναι τελειωμένο».

• Για το Ολυμπιακός-ΠΑΟ 2-1, τα στοιχεία είναι ακόμη πιο…κραυγαλέα. Ο Λουκάς είπε στον Αχιλλέα για τη διαιτησία ότι «αυτά τα πράγματα δεν έχουν γίνει ούτε επί Κοκαλιάρη», ο δε Αχιλλέας ήταν ξεκάθαρος: «Αυτό είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει γίνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αλλοίωση αποτελέσματος».

• Μάλιστα, είναι φανερό ότι το ματς στήθηκε μέσω του διαιτητή και του επόπτη, αφού ο Αχιλλέας του είπε του Βαγγέλη: «Πρέπει να τους προστατέψεις καμιά βδομάδα, 10 μέρες». Τώρα, ότι ο επόπτης έφαγε ξύλο την ίδια ημέρα από Παναθηναϊκούς της Κέρκυρας, είναι μία…

λεπτομέρεια.

• Και μία άλλη…λεπτομέρεια είναι ότι μόλις πριν λίγες ημέρες ο Αχιλλέας είχε πει του Βαγγέλη πως είχε ζητήσει από τον…ψηλό, «άστον έξω τον Σιδηρόπουλο από το ΠΑΟΚ-ΠΑΟ και βάλτονα στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός την άλλη βδομάδα. Μες στο Καραϊσκάκη». Δηλαδή, ενώ του είχε πει του ψηλού να βάλει στο ντέρμπι τον Σιδηρόπουλο, τελικά αυτός έβαλε τον Καλόπουλο, αλλά στήθηκε το παιχνίδι και με τον Καλόπουλο!!! Προφανώς το είχε δίπορτο!!!

• Για το…καραστημένο Ατρόμητος-Ολυμπιακός 3-1, τα είπε όλα ο Μάκαρος: «…ο Μαρινάκης που το έδωσε το ματς στον Ατρόμητο για να σωθεί; Τι τσαντίστηκε, αφού πάσα έκανε ο παίκτης ο δικός τους να βάλουνε γκολ...Δύο πάσες έκανε, δύο γκολ. Γίνεται αυτό το πράγμα; Ο Μέλμπεργκ κοίταγε. Κοίταγε ο Μέλμπεργκ! Τι ξεφτίλα είναι αυτή ρε μ...; Ολυμπιακός σου λέει».

• Ύστερα από όλα αυτά τα καταγεγραμμένα…ΣΤΟΙΧΕΙΑ, αδιαμφισβήτητα και ακλόνητα, νομίζω ότι είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να…υποβιβαστεί. Να πέσει στη Β΄ Εθνική.

• Ειδικά δε η φράση του Βαγγέλη αμέσως μετά το ντέρμπι, «έτσι, τέτοιο γ... θέλανε τα μ..., στο 92. Ητανε μια φορά τυχερός ο Ολυμπιακός», είναι πραγματικά η φράση κλειδί για το…στήσιμο. Διότι είναι σαφές ότι το είπε…πονηρά αυτό το, «ήτανε μία φορά τυχερός ο Ολυμπιακός». Ήταν…συνθηματικό.

• Α, ξέχασα κάτι: Άντε ρε να πάτε να…κουρευτείτε, που θα μας τρελάνετε εσείς και θα βγάλετε στημένο ένα πρωτάθλημα με 13 πόντους διαφορά. Άντε ρε από εδώ.

Κ. Νικολακόπουλος
http://www.sport-fm.gr/article/483855

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...