Δεν το συζητά η Άρσεναλ για Σεσκ

Δεν το συζητά η Άρσεναλ για ΣεσκΟριστικά αρνητική ήταν η απάντηση της Άρσεναλ στην προσφορά της Μπαρτσελόνα ύψους 30 εκ ευρώ συν κάποια επιπλέον μπόνους για την απόκτηση του Σεσκ Φάμπρεγας. Ο αντιπρόεδρος των «μπλαουγκράνα» βρέθηκε στο Λονδίνο για να καταθέσει την τελική πρόταση που δεν βρήκε όμως και πάλι ανταπόκριση από τους «κανονιέρηδες».

Η Άρσεναλ διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του αρχηγού της μόνο με ένα ποσό της τάξεως των...

45 εκ ευρώ με την απόσταση των δύο ομάδων να δείχνει προς στιγμή αγεφύρωτη αφού ακόμη και με τα μπόνους η προσφορά των πρωταθλητών Ευρώπης δεν ξεπερνά τα 35 εκ ευρώ.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Σάντρο Ροσέλ δήλωσε άλλωστε πρόσφατα ότι η φετινή πρόταση θα ήταν μικρότερη από την περσινή που πλησίασε τα 40 εκ ευρώ, αφού πιστεύουν ότι η μέτρια χρονιά του ποδοσφαιριστή και οι συχνοί του τραυματισμοί, έχουν ρίξει την αξία του στο μεταγραφικό παζάρι.
Ο μόνος που δείχνει ευχαριστημένος από όλα αυτά είναι ο Αρσέν Βενγκέρ που κρατάει τον παίκτη στην Άρσεναλ χωρίς να τον δυσαρεστήσει κιόλας, αφού το βάρος στην μη πραγματοποίηση του ντιλ πέφτει στην Μπαρτσελόνα, που δεν ανεβάζει την προσφορά της.

Άκης Βαΐου
http://www.sport-fm.gr/archive/latest/?page=2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...