Σε ποιο νησί της Ελλάδας λιάζονται Πικέ-Σακίρα;


Σε ποιο νησί της Ελλάδας λιάζονται Πικέ-Σακίρα?Στο πιο τρελό και φασαριόζικο  νησί της χώρας …
που θα δεις τους πάντες να κυκλοφορούν. Στη Μύκονο! Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια παγκοσμίως τους τελευταίους μήνες, βρίσκεται στην Ελλάδα από την Τετάρτη για ολιγοήμερες διακοπές, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso». Μιλάμε φυσικά για τον άσο της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ και την Κολομβιανή τραγουδίστρια, Σακίρα.
Οι δυο τους φρόντισαν να κρατήσουν κρυφό τον ερχομό τους στο νησί των Ανέμων και μάλιστα φρόντισαν να φτάσουν εκεί με αεροπλάνο από την Ισπανία μετά τα μεσάνυχτα για να μην γίνουν αντιληπτοί από κανέναν. Λιγουλάκι δύσκολο για τέτοιες φυσιογνωμίες πάντως. Η διαμονή τους στο νησί θα διαρκέσει μία βδομάδα καθώς την επόμενη Τετάρτη θα επιστρέψουν στη βάση τους. Όσοι τους έχουν δει, κάνουν λόγο για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας. Καλά μπάνια παιδιά!

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Σε ποιο νησί της Ελλάδας λιάζονται Πικέ-Σακίρα; http://24wro.blogspot.com/2011/06/blog-post_1567.html#ixzz3qFkDXcKn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...