Ίσως και χωρίς αποζημίωση ο Μπουρούσης

Ίσως και χωρίς αποζημίωση ο ΜπουρούσηςΟι δρόμοι του Ολυμπιακού με τον Γιάννη Μπουρούση όλα δείχνουν πως χωρίζουν μετά τις χθεσινές επιβαρυντικές για τον παίκτη αποκαλύψεις. Στις τάξεις της ΚΑΕ υποδέχτηκαν με δυσαρέσκεια τα νέα και προτίθενται να λύσουν τη συνεργασία τους με τον διεθνή σέντερ, που δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούν το δικαίωμα να λύσουν τον αποδεσμεύσουν καταβάλλοντας μέχρι τις 30 Ιουνίου 200.000 ευρώ ως αποζημίωση, ωστόσο είναι πολύ πιθανό μετά τις τελευταίες εξελίξεις να επιδιώξουν να μην δώσουν καν αυτό το ποσό. Περιττό να αναφερθεί πως μία τέτοια εξέλιξη αλλάζει άρδην τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού, που θα κινηθεί για την απόκτηση...

δύο σέντερ, αφού απαλλάσσεται από ένα συμβόλαιο 1,6 εκατ. ευρώ για την επόμενη σεζόν.

Στο μεταξύ, μετά τα όσα ήρθαν στην επιφάνεια είναι εξαιρετικά αμφίβολο έως απίθανο να κληθεί-ακόμη κι αν ξεπεράσει τελικά εγκαίρως τον τραυματισμό στο χέρι-στην Εθνική ομάδα για το Ευρωμπάσκετ ο Γιάννης Μπουρούσης, για λόγους ηθικής τάξεως.
http://www.sport-fm.gr/article/483886

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...