Βρέθηκε νεκρός φίλος του Βρετανού πρωθυπουργού


Σε μία φορητή τουαλέτα στο χώρο όπου διεξαγόταν το μουσικό φεστιβάλ του Γκλάστονμπεριστη νοτιοδυτική Αγγλία βρέθηκενεκρός αξιωματούχος του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος στη Βρετανία και προσωπικός φίλος του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον.

Σύμφωνα με το ιδρυτή του φεστιβάλ, ο Κρίστοφερ Σέιλ βρέθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής μέσα σε...
μία φορητή τουαλέτα στον χώρο πίσω από τη σκηνή, όπου βρίσκονται τα υψηλού επιπέδου καταλύματα, κοντά στα δημοσιογραφικά θεωρεία.

Ο επιθεωρητής Κρις Μόργκαν της αστυνομίας του Ειβον και Σόμερσετ δήλωσε ότι οι αρχές διερευνούν τα αίτια θανάτου του Σέιλ, που προς το παρόν χαρακτηρίζεται «ανεξήγητος».

Αστυνομικές πηγές δηλώνουν ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ένδειξη που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

«Η Σαμ (σύζυγος του Κάμερον) και εγώ είμαστε συντετριμμένοι στο άκουσμα της είδησης για τον θάνατο του Κρίστοφερ. Ήταν πολύ καλός φίλος και παρείχε μεγάλη στήριξη την τελευταία δεκαετία στο δυτικό Οξφορντσάιρ. Ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου χάθηκε ξαφνικά», αναφέρει ο Βρετανός πρωθυπουργός σε ανακοίνωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...