Στον αστερισμό του Φέισα ο Ολυμπιακός

Ο Λιούμπομιρ Φέισα όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει την τέταρτη μεταγραφική κίνηση των "ερυθρολεύκων" στο φετινό παζάρι μετά τους Χαβίτο, Κοστάνσο και Μαρκάνο.
Η ιστορία του έχει κάτι από... Εδουάρδο Μαθία. Και Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Μαθητής της μεγάλης των πλάβι σχολής, και στα 23 του έπειτα από μια πραγματικά μεγάλη ατυχία και έναν τραυματισμό που τον κράτησε περισσότερο από έναν χρόνο εκτός δράσης, έτοιμος για το μεγάλο άλμα. Από την Σερβία στην Ελλάδα. Από την πρωταθλήτρια Παρτιζάν, στον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Στη Σερβία το θέμα θεωρείται τελειωμένο. Μιλούν για συμφωνία των δύο ομάδων στο ποσό των 3 εκατ. ευρώ (!). Και υποστηρίζουν ότι μέχρι τις...

υπογραφές απομένει μονάχα ένα εμπόδιο. Οι ιατρικές εξετάσεις που πρέπει να περάσει ο Φέισα, που έπαιξε ποδόσφαιρο έπειτα από 14 μήνες μόλις τον περασμένο Μάιο για μερικά λεπτά.

Ο 23χρονος αμυντικός χαφ έχει καλό όνομα στην πατρίδα του, εδώ και μια τριετία-τετραετία. Από την εποχή που πήρε τη μεταγραφή στην Παρτιζάν και ο Χαβιέ Κλεμέντε του έδωσε την ευκαιρία να φορέσει το εθνόσημο. Από τότε βρίσκεται "φακελωμένος" στο σκληρό δίσκο του Εδουάρδο Μαθία, που λειτουργούσε ως αρχισκάουτ της Λίβερπουλ. Ο Μαθία τον θυμήθηκε τώρα στον Ολυμπιακό που ψάχνει όχι έναν αλλά δύο κεντρικούς χαφ. Ο Κοβάσεβιτς ταξίδεψε στην πατρίδα του για να ρωτήσει και να μάθει τι ακριβώς ισχύει με την περίπτωσή του και όπως φαίνεται ο Ολυμπιακός έκανε την κίνησή του. Λέμε όπως φαίνεται, γιατί η ενημέρωση προκύπτει αποκλειστικά από την Σερβία μέχρι τώρα.

Οι "ερυθρόλευκοι", το μοναδικό μεταγραφικό θέμα που παραδέχονται είναι αυτό του Κάρλος Σάντσες, που είναι άγνωστο πλέον αν συνεχίζει να υφίσταται στην περίπτωση που ο Φέισα δέσει στο λιμάνι.

Για δύο κεντρικά χαφ ψάχνουν οι Πειραιώτες, αλλά αν ο Φέισα κοστίζει τρία εκατ. ευρώ, ο Κολομβιανός θα πάει άλλα τόσα τουλάχιστον. Μπορεί να γίνουν δύο τέτοιες κινήσεις, σε αυτή την οικονομική περίοδο; Θα φανεί... άμεσα!
Η απόκτηση του Σέρβου, πάντως, δεδομένα εμπεριέχει ένα ρίσκο. Ειδικά αν οι Σέρβοι μιλούν σωστά την... γλώσσα του χρήματος. Αν δηλαδή πρόκειται για μεταγραφή των 3 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός που παραδοσιακά είχε μεγάλη εμπιστοσύνη στους Σέρβους ποδοσφαιριστές έχει να αγοράσει απευθείας από την συγκεκριμένη αγορά από το καλοκαίρι του 2004. Από την απόκτηση του Μίλος Μάριτς, από τη Ζέτα.

Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε πως στην Παρτιζάν φέτος υπάρχουν δύο ακόμη χαφ με... "κόκκινο" παρελθόν. Ο Στέφαν Μπάμποβιτς που δοκιμάστηκε στην περσινή προετοιμασία από τον Έβαλντ Λίνεν αλλά απορρίφθηκε και ο Ράντοσλαβ Πέτροβιτς που ο Ολυμπιακός πέρυσι ασχολήθηκε σοβαρά με την απόκτηση του, πριν επιλέξει τον Μοισές Ουρτάδο.

http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Olympiacos/328715.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...