Πρώτο το Android στις ΗΠΑ



Τα κάστρα πέφτουν σιγά σιγά και εδραιώνεται η πρωτοκαθεδρία για το Android.
To λειτουργικό σύστημα της Googleκατέκτησε και το απαιτητό κοινό των Ηνωμένων πολιτειών αφήνοντας πίσω τηνApple ios καθώς και τα BlackBerry OS της RIM.
Πιο συγκεκριμένα, το 36% των αμερικάνων χρηστών, χρησιμοποιεί κινητό με Android, το 26% κάποιο κινητό με ios, ενώ από βρίσκεται και το BlackBerry στο μερίδιο της αγοράς με 23%.
Στο υπόλοιπο 15% της «πίτας», απογοητευτικά είναι τα νούμερα για την Microsoft καθώς το «απαρχαιωμένο» πλέον Windows Mobile καταλαμβάνει μερίδιο με 9% ενώ μόλις το 1% των αμερικάνων χρηστών έχει στην κατοχή του ένα κινητό με το «καινούργιο» λειτουργικό Windows Phone 7.
Το μερίδιο συμπληρώνουν το Symbian OS και το WebOS της HP με 2% και τα κινητά της Palm με λειτουργικό Palm OS με μερίδιο 1%.
Η «νίκη» του Android δεν είναι τυχαία, καθώς στην αγορά υπάρχουν πολλές συσκευές που υποστηρίζουν αυτό το λειτουργικό, (σχεδόν κάθε εβδομάδα ανακοινώνεται και κάτι καινούργιο), σε αντίθεση με το iPhone που έχει ιστορικά 4 συσκευές…
Πηγή : Newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...