Νέο σκάνδαλο για την Tulisa Contostavlos - Μετά το sex tape ήρθαν τα ναρκωτικά

Στη δίνη ενός νέου σκανδάλου έχει μπλεχτεί η ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια, Tulisa Contostavlos η οποία, μάλιστα, αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο φυλάκισης κατηγορούμενη για εμπορία ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Sun παρουσίασε ντοκουμέντο όπου η τραγουδίστρια και πρώην κριτής του X-Factor μιλά για τις γνωριμίες που έχει με έμπορους ναρκωτικών αλλά και ότι η ίδια μπορεί να μεταφέρει ναρκωτικά μια και ως γυναίκα δεν κινεί υποψίες.
"Ό,τι θέλει, μπορεί να στο φέρει. Η μισή μου ατζέντα τηλεφώνων έχει άτομα που πουλούν κοκαΐνη. Φυσικά και μπορώ να σου φέρω. Τους μισούς που ξέρω είναι βαποράκια. Μάλιστα, ο ένας είναι μεγαλέμπορος κόκας και είναι ο καλύτερός μου φίλος. Είναι ο γκάγκστερ μου", είπε η τραγουδίστρια στο βίντεο το οποίο τραβήχτηκε σε εστιατόριο του Λονδίνου.
Η τραγουδίστρια φέρεται να κανόνισε για έναν στενό της φίλο, πιθανότατα ο ράπερ Mike GLC, να μεταφέρει κοκαΐνη υψηλής ποιότητας σε δωμάτιο ξενοδοχείου.
Από την πλευρά της, η Tulisa ισχυρίστηκε πως δεν κάνει χρήση κοκαΐνης αλλά κανονίζει για τους φίλους της. Μάλιστα, παρατηρεί κανείς ότι η τραγουδίστρια έχει άριστη γνώση στο λεξιλόγιο της κόκας.
Επιπλέον, η Tulisa υποστήριξε πως η κοκαΐνη καταστρέφει ζωές και προτιμά να καπνίζει ινδική κάνναβη περιστασιακά ενώ ανέφερε πως αν αποκαλυπτόταν η σχέση της με τα ναρκωτικά, θα μπορούσε να πάει φυλακή.
Τα μέσα ενημέρωσης στην Αγγλία κάνουν λόγο για μεγάλο σκάνδαλο, για μια τραγουδίστρια η οποία δήλωνε ότι είναι πλέον 'καθαρή' και δε θα ξανακάνει χρήση ναρκωτικών.
Τέλος, ο εκπρόσωπος της Tulisa Contostavlos αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση επί του σκανδάλου.
Φωτογραφία: Getty Images

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...