Σε προφορική συμφωνία με Πέτγουεϊ

Ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Πέτγουεϊ, με το "deal" να κάνει λόγο για διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές που φτάνουν κοντά στα 270.000 δολάρια.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, κατά πάσα πιθανότητα, θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική ενίσχυση των Πρωταθλητών Ευρώπης ενόψει της νέας σεζόν. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 28χρονο Αμερικανό πάουερ φόργουορντ, με το "deal" να κάνει λόγο για διετές συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2015 (1+1), με τις ετήσιες απολαβές του παίκτη να φτάνουν κοντά στις 270.000 δολάρια. Αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση. Ο αθλητής θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Πέρο Άντιτς στο ρόστερ, καθώς χαρακτηρίζεται ειλημμένη απόφαση το "διαζύγιο" με τον Σκοπιανό για αγωνιστικούς λόγους.
Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ είναι ένας αθλητικός φόργουορντ, περισσότερο γρήγορος, ευκίνητος και αλτικός από τον Πέρο Άντιτς (2.10μ), έχοντας και μεγαλύτερη γκάμα κινήσεων στο να τελειώνει τις φάσεις κοντά στο καλάθι και πάνω από την στεφάνη, αλλά παράλληλα λιγότερο δυνατός και πιο κοντός (2.04μ).

Σαφέστατα όμως ο 28χρονος (12/5/1985) Αμερικανός μπασκετμπολίστας έχει τις δυνατότητες να καλύψει την θέση "4" μαζί με τον Γιώργο Πρίντεζη, όντας ικανότατος τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα, ενώ αναλόγως τα σχήματα μπορεί να αγωνιστεί ακόμη και στο "5". Στα playoffs του πρωταθλήματος τα στατιστικά του ήταν τα εξής: σε 9 ματς, 15.6 πόντοι, 63%δίποντα, 30%τρίποντα, 68%βολές, 6.4ριμπάουντ, 1.6ασίστ, 1.7μπλοκ, σε 31.7 λεπτά συμμετοχής.

Πρόκειται για ένα πάουερ-φόργουορντ που μπορεί να απειλήσει από την περιφέρεια, ενώ το γεγονός πως διαθέτει ταχύτητα του δίνει την δυνατότητα να λειτουργήσει κατάλληλα στο transition game του Ολυμπιακού, καθώς σήμα κατατεθέν των Πειραιωτών είναι το να τρέχουν στο ανοιχτό γήπεδο βγάζοντας μπόλικους αιφνιδιασμούς, ύστερα από το αμυντικό ριμπάουντ, τομέας (ριμπάουντ) στον οποίο είναι αποτελεσματικός ο Αμερικανός. Επίσης, αρέσκεται στο να μοιράζει επιβλητικά μπλοκ στους αντιπάλους του, όντας "φόβητρο" για όποιον αντίπαλο επιχειρήσει να... βολτάρει μέσα στην ρακέτα, ενώ στην επίθεση φημίζεται και για τον θεαματικό τρόπο που τελειώνει τις φάσεις, κυρίως με εντυπωσιακά καρφώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...