Τέλος καλό, όλα καλά: Οι Rolling Stones κατέκτησαν και το Glastonbury

Μετά από 43 χρόνια πορείας, το Glastonbury Festival φιλοξένησε για πρώτη φορά τους Rolling Stones. Οι δεκάδες χιλιάδες fans της μπάντας ήταν πανέτοιμοι γι' αυτό το ιστορικό ραντεβού.


Είκοσι τραγούδια, δύο ώρες πάνω στη σκηνή και άνοιγμα με το 'Jumpin' Jack Flash'. Οι Rolling Stones ευχαρίστησαν τους διοργανωτές του Glastonbury που τελικά τους κάλεσαν να παίξουν και μετά εγένετο (καλός) πανικός.
Σε εξαιρετική κατάσταση, o Mick Jagger δεν σταμάτησε να κουνάει χέρια, πόδια ενώ τραγουδούσε, τη στιγμή που και οι τέσσερις Stones έδειχναν να το απολαμβάνουν σαν μπάντα που δεν έχει δώσει πάνω από 50 συναυλίες μέχρι τώρα.
 
Όπως δήλωσε ο διοργανωτής του φεστιβάλ, Eavis, αυτή ήταν ίσως η πιο σπουδαία στιγμή στην ιστορία του Glastonbury, ενώ ενημέρωσε τα media ότι μεταξύ των 170.000 θεατών του πέτυχε και τον πρίγκιπα Harry, τον οποίο συμβούλεψε να μην φύγει πριν βγουν οι Stones στη σκηνή.
 
Από τη σκηνή (προφανώς και) πετάγονταν φωτιές, ο Keith Richards ήταν επίσης σε μεγάλα κέφια (άρα φωτιές έβγαιναν και από τις κιθάρες) και οι ψύχραιμες ματιές στη Βρετανία αναρωτιούνται ακόμα περισσότερο γιατί πήρε τόσο καιρό μέχρι να δουν τους Stones στο Glastonbury.
Είναι να μην απορεί κανείς;

Φωτογραφίες: Getty Images
cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...