Επιβεβαίωση Πασκουάλ για Σπανούλη

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ, επιβεβαίωσε πως οι "μπλαουγκράνα" ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Ισπανός τεχνικός χαρακτήρισε παίκτη πρώτης γραμμής τον Έλληνα γκαρντ του Ολυμπιακού, υπογραμμίζοντας πως η Μπαρτσελόνα θέλει να έχει τους καλύτερους αθλητές στο έμψυχο δυναμικό της.
"Είναι ένας παίκτης που μένει ελεύθερος και η Μπαρτσελόνα πρέπει να παρακολουθεί όλες τις πιθανές ευκαιρίες. Πρόκειται για έναν παίκτη που είναι MVP στα δύο τελευταία Final-4 και έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο σε όλες τις κρίσιμες στιγμές των αγώνων.

Είναι πολύ ανταγωνιστικός και έχει νοοτροπία νικητή. Θέλει πάντα υψηλό κίνητρο για να αποδώσει και παίζει πάντα καλύτερα στα δύσκολα. Είναι ένας παίκτης πρώτης γραμμής", δήλωσε αρχικά ο Τσάβι Πασκουάλ, συμπληρώνοντας:

"Πάντα σκεφτόμαστε για το καλύτερο δυνατό. Δουλεύουμε για να ενισχυθούμε σε όλες τις θέσεις βάσει όσων μας επιτρέπει η αγορά. Η Μπαρτσελόνα πάντα θέλει το καλύτερο για το ρόστερ της με στόχο να δημιουργήσει την καλύτερη δυνατή ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...