Summer Essentials

lace dress-smellslikefashion-1
Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και μας χαμογελά πονηρά! Μπορεί η συννεφιά και οι βροχές των τελευταίων ημερών να μας αποσυντόνισαν, αλλά το καλοκαιρινό mood βρίσκεται σε άγρια επίπεδα! Γι’ αυτό κι εγώ αποφάσισα να φτιάξω μια λίστα με όλα τα fashion καλούδια του καλοκαιριού! Και τι εννοώ; Σου έχω ετοιμάσει τα must που πρέπει να έχει η ντουλάπα σου το φετινό θέρος! Για δες!

Essential no.1�Lollipop Bikinis
Το αγαπημένο μας νέο brand Madame Shou Shou κατάφερε φέτος να με ενθουσιάσει τόσο πολύ με τα υπέροχα μαγιό του, γι’ αυτό και είναι το νούμερο 1 στην λίστα μου! Θα βρεις τα Lollipop Bikinis σε πολλές, ζωηρές και άκρως χαριτωμένες αποχρώσεις! Μα δεν είναι απλά υπέροχα;
Essential no.2 Playsuit
Και αυτή η θέση ανήκει στην Madame Shou Shou! Τα playsuits είναι η πιο stylish καλοκαιρινή επιλογή! Θα τα βρεις σε μικρό πουά, μεγάλο πουά, μικρό καρό και μεγάλο καρό. Είναι πολύ άνετα και τόσο σικάτα! Και φυσικά συνδυάζονται υπέροχα με…
BIKINI by madame-shou-shou
BIKINI by madame-shou-shou (114,00 €) [Περισσότερα]

BIKINI by madame-shou-shou
BIKINI by madame-shou-shou (114,00 €) [Περισσότερα]

 Playsuit "Ιππόκαμπος"
Playsuit "Ιππόκαμπος" [Περισσότερα]
Essential no.3 Keds
…με Keds! Η νέα μανία του καλοκαιριού! Τα μοδάτα παπουτσάκια επιστρέφουν στο προσκήνιο και περιμένουν να γίνουν δικά σου! Είναι διαθέσιμα σε δεκάδες αποχρώσεις και σχέδια! Παρακάτω θα δεις μερικά από τα αγαπημένα μου!
Keds Pink Polka Dot Plimsolls
Keds Pink Polka Dot Plimsolls (34,46 €) [Περισσότερα]

Keds Floral Plimsolls
Keds Floral Plimsolls (24,52 €) [Περισσότερα]

Pro Keds CVO Plimsolls
Pro Keds CVO Plimsolls (37,11 €) [Περισσότερα]
Essential no.4 The Lunch Bag
Το νέο trend το ξέρεις! Οι Celine lunch bags έχουν φέρει τα πάνω κάτω στον χώρο της μόδας! Σίγουρα θες να αποκτήσεις και εσύ μια, αλλά… να μαντέψω; Η τσουχτερή τιμή παγώνει κάθε επιθυμία σου! Μην ανησυχείς καθόλου, γιατί μόλις σου βρήκα την πιο οικονομική και σικάτη λύση! Η Clic Jewels είναι εδώ για σένα και φτιάχνει τις πιο όμορφες Lunch Bags! Η μικρή κοστίζει μόλις 20€ και η μεγάλη 30€.Θα τις βρεις σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων!
The Lunch Bag
The Lunch Bag [Περισσότερα]

The Lunch Bag
The Lunch Bag [Περισσότερα]

The Lunch Bag
The Lunch Bag [Περισσότερα]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...