Τα πολλαπλά "κέρδη" της επιστροφής Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία γυρίζει στον ΠΑΟΚ και η επιστροφή του "φέρνει" πολλά οφέλη... Διαβάστε λεπτομέρειες.


Η σημαία ξανά στον ιστό της... Ο Πάμπλο Γκαρσία επιστρέφει στον ΠΑΟΚ και πλέον το αγαπημένο παιδί της κερκίδας του "Δικεφάλου" θα προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του στους "ασπρόμαυρους". Η αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ "έφερε" διάφορες αντιδράσεις, ωστόσο το -κατά πολλούς- λάθος που έγινε πριν μήνες... διορθώνεται. Οσο για τα "κέρδη" της επιστροφής του Γκαρσία; Είναι πολλά...
Θα αυξηθούν τα διαρκείας...
Τα εισιτήρια διαρκείας: Μπορεί να μην είναι ένα... νέο πρόσωπο για τον ΠΑΟΚ αλλά και μόνο το γεγονός πως γυρνά στην ομάδα είναι ικανό να δώσει άλλη ώθηση όσον αφορά την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας. Πλέον η ΠΑΕ αφουγκράζεται την επιθυμία του κόσμου του "Δικεφάλου" να δει ξανά τον Ουρουγουανό στην ομάδα του και αυτό μόνο θετική συνέπεια μπορεί να έχει για τα διαρκείας.

Οι... "ορκισμένοι" φαν
Η... καλύτερη ψυχολογία των οπαδών: Η φυγή του Γκαρσία και μάλιστα με τον τρόπο που έγινε είναι αλήθεια πως... ξενέρωσε μεγάλη μερίδα των φίλων του ΠΑΟΚ. Πολλοί εκ των οποίων είναι "ορκισμένοι" φαν του που δεν "χώνεψαν" την αποχώρησή του από τους "ασπρόμαυρους", μετά από άσχημα αποτελέσματα σχολιαζόταν γενικότερα πόσο διαφορετική (από κάθε άποψη) είναι η ομάδα δίχως τον Γκαρσία ενώ για κάποιους ο χειρισμός της υπόθεσης του Ουρουγουανού έπαιξε τον ρόλο του στο να "χαλάσει" η διάθεση φίλων του ΠΑΟΚ (κυρίως αυτών που λατρεύουν τον Γκαρσία) να βρεθούν στην Τούμπα. Πλέον η επιστροφή του κάνει καλό στη... ψυχολογία των οπαδών αλλά και όσον αφορά την αντιμετώπισή τους προς την ομάδα.

Ο ηγέτης που έλειπε...
Η προσωπικότητά του: Οσο δεν υπήρχε ο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ, δεν ήταν και λίγοι αυτοί που υποστήριζαν πως λείπει πάρα πολύ η προσωπικότητά του και ειδικά αυτό λεγόταν κατά την διάρκεια των πλέι οφ. Τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και στα αποδυτήρια ο Ουρουγουανός μπορεί να αποτελέσει ηγέτη για τον "Δικέφαλο" με το πολύ "βαρύ" όνομα που έχει...
Τα ποιοτικά λεπτά που μπορεί να δώσει: Το ότι την σεζόν που ολοκληρώθηκε δεν έπαιξε πολλά ματς και ο Γιώργος Δώνης δεν του έδειξε εμπιστοσύνη, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να βοηθήσει αγωνιστικά. Ο Γκαρσία... δεν ξέχασε ξαφνικά το ποδόσφαιρο, έχει δείξει την ποιότητα πως έχει ως παίκτης και σίγουρα εφόσον είναι σε καλή κατάσταση μπορεί να προσφέρει κάποια πολύ ποιοτικά λεπτά αφού είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολλές δυνατότητες.

Η ηρεμία του Πάμπλο...
"Ασπίδα" για τους υπόλοιπους παίκτες: Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πέρασαν... πολλά κατά την διάρκεια των πλέι οφ και οι οπαδοί του "Δικεφάλου" του τα "έχωσαν" για τα καλά. Εφόσον υπήρχε στην ομάδα ο Πάμπλο Γκαρσία, ενδεχομένως μια δική του... παρέμβαση να ηρεμούσε τα πράγματα. Βέβαια την νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ αναμένεται να έχει... άλλη ομάδα και ενδεχομένως να μην... χρειαστούν αντιδράσεις από τον κόσμο, ωστόσο και μόνο η παρουσία του Ουρουγουανού στον ΠΑΟΚ μπορεί να προσφέρει κατά κάποιο τρόπο μια μεγαλύτερη ηρεμία στον κόσμο.

Η συνεργασία στο μέλλον...
Αφήνει ανοιχτή την πόρτα για την αξιοποίησή του σε άλλο πόστο: Είναι και αυτό ένα... έμμεσο όφελος της επιστροφής του. Τα όσα έγιναν πριν λίγους μήνες ο Γκαρσία τα αφήνει πίσω του, πλέον από την... αρχή ξεκινά η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και μετά το τέλος της καριέρας του θα μπορεί να αξιοποιηθεί από άλλο πόστο, όπως για παράδειγμα να γίνει διοικητικό στέλεχος. Κάτι που θα "φέρει" μεγαλύτερη συσπείρωση στον κόσμο του "Δικεφάλου"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...