Φάγαμε τρεις ώρες στις online βιτρίνες της Ελλάδας (αλλά άξιζε): δες τι βρήκαμε


Αν βαριέσαι τον κακό χαμό που επικρατεί στα καταστήματα στις εκπτώσεις, δοκίμασε να ρίξεις μια ματιά στις διαδικτυακές βιτρίνες. Ούτε από το σπίτι σου θα βγεις, ούτε όμως θα σε πιάσουν και κορόιδο (γιατί, κακά τα ψέματα, στο online shopping ξέχνα το παζάρεμα). Το Cosmo.gr έκανε την αρχή.
Για μια γυναίκα, τo να χαζεύει στις online βιτρίνες μπορεί να γίνει τόσο διασκεδαστικό, όσο μια βόλτα για shopping στην Ερμού. Μόνο που οι online αγορές έχουν τα θετικά τους: γλυτώνεις το χάος των καταστημάτων -ειδικά με τον γενικό εκπτωτικό παροξυσμό των ημερών -, την ατέλειωτη ουρά σε ταμεία και δοκιμαστήρια αλλά και την κούραση από τις γεμάτες (στην καλύτερη των περιπτώσεων) σακούλες που θα κουβαλούσες. Αξιόλογοι λόγοι για να το ρίξουμε -ή έστω να δοκιμάσουμε πιλοτικά- τα ψώνια στο διαδίκτυο.
Δαχτυλίδι Jools Ασημένιο από το e-jewels.gr (49 ευρώ)
... αλλά και σκουλαρίκια της Vogue από ασήμι σε σχήμα αστεριού, με 40% έκπτωση (26 ευρώ), πού είδαμε στο kosmima.gr
Χειροποίητο κολιέ χρυσοκόλλας με επίχρυσο αστερία (26 ευρώ) από το geojools.
 
Όταν μιλάμε για καλλυντικά, ποια γυναίκα αρκείται μόνο σε ένα;Κορρές Professional Black Collection - Ruby Red (16,50 ευρώ) από το pharmazon.gr
Ki άλλες προσφορές: Mάσκαρα Αmpicils καφέ της Lancome (19 ευρώ) από το profumeria.gr
Κόκκινο κραγιόν Diego Dalla Palma (26 ευρώ) από τοbeautycorner.gr
Γιατί τα δώρα δεν τελειώνουν μετά τις γιορτές: Άρωμα Αcqua Di Gio, Armani, 50ml, (54 ευρώ) Αν είσαι νέος πελάτης του strawberrynetθα πάρεις και το δωράκι σου
Τα 25°Α Φυσικά Προϊόντα Κρήτης είναι από τα αγαπημένα μου:Αφρόλουτρο και απολέπιση με Σταφύλι και Bamboo από το οnline φαρμακείο (όχι της γειτονιάς σου, αλλά τι σε νοιάζει) κατευθείαν στο σπίτι σου, με 7.56 ευρώ. Το βρήκαμε στο pharmacy4u.gr
Όσο για παπούτσια; Στο οnline κατάστημα Jbournazos βρήκαμε πολύ καλές εκπτώσεις, όπως αυτό το δερμάτινο μποτάκι με τα τρουκς σε πούρο(ή και σε μαύρο χρώμα) χρώμα που από 128 ευρώ θα το βάλεις στο καλάθι σου με 77.
Ψηλοτάκουνη γόβα του οίκου Blink από συνθετικό δέρμα suede σε πετρόλ απόχρωση. Γιατί η άνοιξη δεν αργεί και πολύ (55.20 ευρώ με την έκπτωση), από το myshoe.gr

Προσοχή: Το "καλάθι" στις οnline αγορές γεμίζει εύκολα, αλλά μην ξεχνάς ότι δεν είσαι σε supermarket

Αν αποφεύγεις τις αγορές ρούχων και χαόνεσαι ψάχνοντας το σωστό νούμερο, μάλλον δεν έχεις μετρήσει ακόμη τις αναλογίες σου. Δοκίμασέ το!
Φούτερ jacket με καρφιά από την BSB, (35 ευρώ)
Το marymaryshop.gr της Μαρίας Μπακοδήμου ψήφισε το αγαπημένο του (και των σχεδιαστών για το 2013): Φόρεμα σε boho γραμμή (150 ευρώ)
Παλτό με φαρδύ γιακά και ζώνη στη μέση που κολακεύει από τα οnline Toi & Moi (97,30 ευρώ με την έκπτωση)
 
Pencil μαύρη φούστα που καλό θα ήταν να έχεις στην ντουλάπα σου, από τη Laredoute (23, 09 ευρώ)
ή μαύρο πανωφόρι σε στυλ biker's (109, 85 ευρώ)
Αγαπάμε τις τσάντες Lollipops, όπως αυτή τη λουλουδένια με βάση το μπλε, αρκετά ευρύχωρη για να χωρέσει τα πράγματά μας (69 ευρώ)
Για να μην την μπερδέψεις ποτέ στο αεροδρόμιο: Λαχανί βαλίτσα f'lite young Samsonite 74cm που αντί να πληρώσεις την κανονική της τιμή (185 ευρώ), στο e-shop pafilisbags.gr θα την αγοράσεις με 135.
Εσύ ποιο ελληνικό online κατάστημα θα πρότεινες για τις καλύτερες αγορές;
cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...