Ο Μουρίνιο για τέσσερα χρόνια στην Τσέλσι



Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Τσέλσι επιστρέφοντας εκεί που μεγαλούργησε προπονητικά την τριετία 2004-07.

Οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν επίσημα την πρόσληψη του Λονδρέζου τεχνικού ο οποίος υπέγραψε τετρατές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "μπλε".
Ο εκτελεστικός διευθυντής της Τσέλσι Ρον Γκούρλεϊ τόνισε σχετικά: "Είμαι ενθουσιασμένος που υποδέχομαι και πάλι στην Τσέλσι τον Ζοζέ Μουρίνιο. Ηταν για μας ο ιδανικός υποψήφιος για τον πάγκο μας. Ηταν και παραμένει απίστευτα δημοφιλής και είμαστε όλοι ανυπόμονοι να δουλέψουμε ξανά μαζί του".
Στην πρώτη θητεία του ο Μουρίνιο κατέκτησε δύο συνεχή πρωταθλήματα (2005, 2006) τα πρώτα για την Τσέλσι από τη μακρινή δεκαετία του 50. Δεν μπόρεσε όμως να κάνει την υπέρβαση στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Η εκρηκτική προσωπικότητά του τον οδήγησε σε ρήξη με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς και εν τέλει το διαζύγιο τη σεζόν 2007-08 ήταν σχεδόν αναπόφευκτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...