Τέλος για την «Καλύτερη δουλειά στον κόσμο»


Όλες οι ιδανικές καταστάσεις κρατούν κατά κανόνα λίγο και φτάνουν κάποτε στο τέλος τους και δεν θα μπορούσε να ισχύει διαφορετικά για τον άντρα που είχε την «καλύτερη δουλειά στον κόσμο». Ο λόγος για τον Μπεν Σάουθχολ ο οποίος έπαιρνε 74.000 λίρες για να... φροντίζει ένα τροπικό νησί.
O Σάουθχολ εν ώρα "εργασίας"O Σάουθχολ εν ώρα "εργασίας"Ο 34χρονος βρετανός, ο οποίος είχε επιλεχτεί από 36.000 και πλέον υποψήφιους για να φροντίζει τα τροπικά νησιά στο Great Barrier Reef της Αυστραλίας μαζεύει τα πράγματα του καθώς το εξαμηνιαίο συμβόλαιο εργασίας του έληξε.
Η αμοιβή του ήταν 74.000 λίρες για να προωθεί τον τουρισμό και να γράφει στο διαδίκτυο τις εμπειρίες του αλλά η δουλειά του τελειώνει μαζί με το τέλος του 2009.
Όπως ο ίδιος αναφέρει «Ήταν φανταστικό, πέρασα πάρα πολύ όμορφα και νομίζω ήμουν από τους πιο απασχολημένους ανθρώπους παγκοσμίως, παρότι πολλοί νομίζουν ότι καθόμουν χωρίς να κάνω τίποτα».
Για του λόγου το αληθές, ο Σάουθχολ έχει επισκεφτεί περισσότερους από 90 προορισμούς και έχει δώσει πάνω από 250 συνεντεύξεις ενώ η σελίδα του έχει πάνω από 8,5 εκατομμύρια επισκέψεις.
Λίγες μέρες πριν το τέλος της «καλύτερης δουλειάς στον κόσμο» ο Σάουθχολ περνάει τις γιορτές με τους γονείς του στο μέρος που φρόντιζε τους τελευταίους έξι μήνες.
enet.gr