Ο Kobe και ο διάδρομος αντιβαρύτητας

Ο Kobe Bryant επιφύλαξε μία νέα έκπληξη στους φαν του, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο Instagram όπου τον παρουσίαζε να τρέχει σε έναν διάδρομο αντιβαρύτητας.


Ο Kobe Bryant είχε ξεκαθαρίσει από την στιγμή που τραυματίστηκε σοβαρά στον αχίλλειο τένοντα ότι θα επιστρέψει στην δράση πιο γρήγορα από ότι υπολογίζουν όλοι. Και – με δεδομένη την ανταγωνιστική του φύση – η αλήθεια είναι ότι λίγοι πόνταραν εναντίον του. Και το νέο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram σίγουρα ενισχύει τα επιχειρήματά του.

Ο σταρ των Lakers λοιπόν ανακοίνωσε ότι είχε μία έκπληξη στους followers του, ανεβάζοντας λίγο αργότερα ένα βίντεο όπου φαινόταν να τρέχει σε έναν διάδρομο αντιβαρύτητας. Ναι, ο Kobe έτρεχε μόλις πέντε μήνες μετά την εγχείριση που υποβλήθηκε στον αχίλλειο τένοντα! Τί είναι όμως ο διάδρομος αντιβαρύτητας;

Ο διάδρομος αντιβαρύτητας είναι ένα μέσο γυμναστικής, το οποίο έχει την δυνατότητα να μειώνει την επιβάρυνση που ασκείται στα πόδια του ασκούμενου κατά την διάρκεια της άσκησης. Με απλά λόγια, αφαιρεί μέρος του βάρους του ανθρώπου που τον χρησιμοποιεί, ο οποίος με αυτό τον τρόπο μπορεί, αυξάνοντας σταδιακά την επιβάρυνση, να ρίξει κάποια στιγμή όλο το βάρος του στο τραυματισμένο του πόδι κατά την διάρκεια του τρεξίματος.

Το γεγονός πάντως ότι ο Kobe, έστω και με σαφώς μειωμένη επιβάρυνση στην αρχή, ξεκίνησε να τρέχει, θεωρείται ένα μεγάλο βήμα μπροστά στην εξέλιξη της αποθεραπείας του, αφού πριν λίγο καιρό απλώς περπατούσε στον διάδρομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...