Είναι γεγονός .Το Goomena.com στην κορυφή των dating sites !

mini-okokoras-30--08-13
Το βλέπαμε από καιρό και ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΜΟΔΑ! To goomena.com είναι το πιο in dating site αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, απλούστατα γιατί είναι το πιο αποτελεσματικό!
Τι εστί goomena? Ένα dating site επανάσταση όπου οι goomenes κυριολεκτικά σε κυνηγάνε για να βγουν ένα hot ραντεβού μαζί σου!!
Το Goomena.com ήρθε με φόρα από την Αμερική για να αλλάξει τους όρους του dating! Τώρα οι όμορφες γυναίκες παίρνουν αυτές το παιχνίδι στα χέρια τους …

Δεν είναι φαντασίωση… είναι επανάσταση!
Χάρη στο απόλυτα σύγχρονο dating site Goomena.com, που από το 2012 λειτουργεί και στην Ελλάδα, οι ρόλοι του ραντεβού επαναπροσδιορίζονται: πλέον οι πετυχημένοι άντρες δεν σπαταλούν άσκοπα τον χρόνο τους στο internet και στα social media για να γνωρίσουν μια γυναίκα. Αντιθέτως οι ωραίες γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν αλλά και πώς να το διεκδικήσουν, ψάχνουν και επιλέγουν οι ίδιες τον πετυχημένο άντρα με τον οποίον θέλουν να βγουν ραντεβού!
Σε ποιους απευθύνεται το Goomena.com;
Σε άτομα με λίγο χρόνο που θέλουν ωστόσο να περάσουν ΤΕΛΕΙΑ: Πετυχημένοι άντρες με οικονομική άνεση, αλλά καθόλου ή ελάχιστο χρόνο για φλερτ… Όμορφες κοπέλες που έχουν βαρεθεί να βγαίνουν αποτυχημένα ραντεβού με άντρες κατώτερους των προσδοκιών τους… Το Goomena είναι ΤΟ site όπου οι δύο αυτοί κόσμοι παντρέυονται! (και προς θεού μην πάει το μυαλό σας στην εκκλησία…)
Πως λειτουργεί;
Απλά, εύκολα και ευχάριστα: Οι πανέμορφες γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν και πώς να το ζητήσουν εγγράφονται στο site και ανεβάζουν τις πιο αντιπροσωπευτικές, σέξι και κολακευτικές τους φωτογραφίες. Οι πετυχημένοι άντρες εγγράφονται επίσης, φτιάχνουν το προφίλ τους και … «κόβουν κίνηση». Ανοίγουν επικοινωνία με όποια κοπέλα τους αρέσει περισσότερο και από εκεί και ύστερα… «ότι ήθελε προκύψει»!!
Γιατί πρέπει να πληρώσει κανείς;
Γιατί το Goomena.com δεν είναι άλλη μια σελίδα γνωριμιώνΑπευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο target group- τους πετυχημένους, άνετους οικονομικά άντρες που δεν έχουν χρόνο στη διάθεσή τους. Εξυπακούεται, λοιπόν, πως αυτοί οι άντρες, εντάξει, δεν δυσκολεύονται να διαθέσουν κάποια ελάχιστα  χρήματα για να μιλήσουν με τις κοπέλες των ονείρων τους…

1 σχόλιο:

  1. Δεν ειναι ολοι οικονομικα ανετοι μαγκες ,να εχεται κ λιγο νιονιο ,ειδικα στηνπεριοδο που περναμε ,ειναι ρατσιστικο αυτο που γινεται με το εν λογο site !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...