Mπές και ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ! Η καλύτερη PTC εταιρεία! Πληρώνει από το 2008 πιο καλά απ' όλους & άμεσα! Βγάλτε χρήματα κάνωντας λίγα κλίκ την ημέρα για 5" λεπτά, χωρίς να χρειάζεστε χρήματα, γνώσεις, πωλήσεις ή διαφήμιση

Μάθε ποια είναι καλύτερη PTC (Pay To Click) εταιρεία που φιλοξενεί εκατομμύρια χρήστες και που πληρώνει 100% άμεσα,  χωρίς διαδικασίες....
και θα είσαι σίγουρος/η πως θα πληρώνεσαι κανονικά και χωρίς σκοτούρες, χωρίς πολύωρη εργασία, χωρίς site, πωλήσεις ή απαιτήσεις διαφήμισης από εσένα!

Σου δίνει την ευκαιρία, να κερδίσεις χρήματα από την προβολή (κάνοντας κλικ) 4 με 15 (αναλόγως πακέτου) συγκεκριμένων διαφημίσεων, σε συγκεκριμένο πλαίσιο, (δεν ψάχνετε) και αν θέλετε σας προσφέρει και μίνι δουλίτσες= mini jobs όπου πληρώνεσαι. Απευθύνονται σε ανθρώπους που έχουν υπομονή, αφού οι σημαντικές κινήσεις που σε αναβιβάζουν οικονομικά, επιτρέπονται ανά εβδομάδα!

H υπηρεσία είναι πλήρως μεταφρασμένη στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ!



Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ! ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ!


Για να ξεκινήσεις πρέπει πρώτα να εγγραφείς δωρεάν εδώ.



Η εταιρεία απαιτεί από εσένα μόλις 5" δουλειάς την ημέρα! Μπορείς να εγγραφείς και να αρχίσεις να κλικάρεις τις 4 διαφημίσεις σου ανά ημέρα, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και όταν και άν θέλεις - χωρίς να ψάχνεις κόσμο - νοικιάζεις μέσα από την ίδια την εταιρεία 100 άτομα την εβδομάδα άλλους χρήστες, δηλαδή χρήστες σαν κι εσένα (η εταιρεία έχει γύρω στα 10 εκατομμύρια μέλη) οι οποίοι σου πολλαπλασιάζουν τα κέρδη σου άμεσα.

Στην εταιρεία αυτή πληρώνεσαι για την εργασία σου και για τη δουλειά των referrals σου. 
Οι "Referrals" είναι χρήστες σαν κι εσένα στην ίδια εταιρεία!
Κάνουν ότι κάνεις και εσύ ακριβώς! Όσους πιο πολλούς παίρνεις τόσο πολλαπλασιάζονται τα κέρδη σου από την προμήθεια που παίρνεις (από τα δικά τους κλίκς).
Υπάρχει και η δυνατότητα να βρίσκεις μόνος σου άν θέλεις από κάποιο site σου refferals. Αυτοί που βρίσκεις μόνος σου ονομάζωνται direct referrals.


Επειδή μάλλον δεν θα ξέρεις τρόπους να βρίσκεις direct referrals (οι πιό πολλοί δεν ξέρουν) μπορείς λοιπόν όπως είπαμε εκτός του να βρείς μόνος/η σου να...


Nοικιάζεις referrals: κάθε 100 άτομα με 20$/μήνα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΣΟΥ ΚΕΡΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΡΥΘΜΟ!!! ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΠΑΜΕ, ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΜΕΛΗ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ!


ΚΑΝΟΝΑΣ: EXOYME ΥΠΟΜΟΝΗ, ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ 4 ΚΛΙΚΣ ΓΙΑ 5" ΛΕΠΤΑ/ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΜΑΣ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ REFERRALS Ή ΝΟΙΚΙΆΖΟΥΜΕ 100 REFERRALS ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΔΗ!!!

Εάν θέλεις να ξεκινήσειςνα πληρώνεσαι από τα συστήματα PTC (Pay to Click) και δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις, ξεκίνησε από αυτό το Link, με τα κόκκινα γράμματα σε κίτρινο πλαίσιο.

Είναι η καλύτερη από όλες τις PTC εταιρείες, με 20.000.000 εγγεγραμμένους χρήστες ΚΛΙΚΑΡΕ ΕΔΩ:

Για να ξεκινήσεις πρέπει πρώτα να εγγραφείς δωρεάν εδώ.

Η εγγραφή και η συμμετοχή στο PTC που προτείνουμε-εκτός του ότι είναι και το καλύτερο που υπάρχει-είναι και ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!



Παράδειγμα εσόδων σε Standard πακέτο κάποιου που ξεκινάει με την συγκεκριμένη PTC εταιρεία:



Επίσης, μπορείς να πληρώνεσαι 12% του ποσού που έχεις κερδίσει από την ολοκλήρωση των μίνι εργασιών (mini jobs). Μπορείς να διαφημίσεις την αναζήτηση των referrals σου σε κάποιο site τουλάχιστον 15 ημέρες μετά την εγγραφή σου στην εταιρεία και αφού κάνεις απαραίτητα κλικ σε τουλάχιστον 100 διαφημίσεις.

Στην εταιρεία εάν, μετά από 2 εβδομάδες, μερικοί από τους referrals σου δεν έκαναν κλικ σε οποιαδήποτε διαφήμιση, θα ανακυκλωθούν αυτόματα χωρίς επιπλέον χρέωση και για απεριόριστες φορές.

Παράδειγμα εσόδων σε Ultimate πακέτο κάποιου που έχει προχωρήσει με την συγκεκριμένη PTC εταιρεία:



Αν θέλεις να προχωρήσεις στην εξαργύρωση των κερδών σου, η ελάχιστη πληρωμή είναι μόνο 2,00$ δολάρια για την πρώτη εξαργύρωση. Το ποσό αυτό θα αυξηθεί κατά 1,00$ δολάριο για κάθε επόμενη φορά εξαργύρωσης, μέχρι να φτάσει ένα σταθερό ποσό των 10,00$ δολαρίων. Όταν ζητάς μια πληρωμή, θα την λάβεις αμέσως στον επιλεγμένο λογαριασμό σου (προϋποθέτει λογαριασμό σε PayPal, Neteller ή Payza).

Για να ξεκινήσεις πρέπει πρώτα να εγγραφείς δωρεάν εδώ.

Aν αναρωτιέσαι αν χρειάζεσαι διαφήμιση ή να φτιάξεις κάποιο site για να βρείς referrals, σε διαβεβαιώνουμε πώς δεν χρειάζεσαι τίποτα απολύτως αφού μπορείς ανά 20$ να αγοράζεις από 100 άτομα (referrals) να δουλεύουν για σένα και βλέπεις άμεσα την απόδοσή τους και τα 20$ σου, να αποδίδουν από την πρώτη μέρα. 

Αν κάποιοι referrals δεν αποδίδουν, μπορείς με μόλις 0,07cents ανά referral, να τους "ανακυκλώσεις" με νέους!!!



Oι referrals είναι ενεργοί χρήστες που κάνουν ότι και εσύ (κλίκ σε 4 έως 15 διαφημίσεις αναλόγως "πακέτου") και είτε τους νοίκιασες (σου παρέχει η εταιρεία δυνατότητα ενοικίασης ατόμων: 100άτομα/20$) είτε τους βοήθησες να κάνουν εγγραφή μέσω του λίνκ που τυχόν είχες σε κάποιο site σου. Εσύ παίρνεις ποσοστά από την δουλειά τους και κάθε εβδομάδα μπορείς να ενοικιάζεις άλλα 100 άτομα. Εάν κάποιοι δεν αποδίδουν μπορείς να τους αλλάξεις (ανακύκλωση) με κάποιους άλλους με το αυτοματοποιημένο σύστημα ανακύκλωσης.

Το ποσό που μπορείς να κερδίζεις ανά κλικ, εξαρτάται από τον τύπο της ιδιότητας που έχεις (πακέτο) και το είδος της διαφήμισης που εκτίθεται. Θα πρέπει να κάνεις κλικ σε διαφημίσεις τουλάχιστον 4 (standard μέλος) ή τουλάχιστον 9 διαφημίσεις (golden μέλος) για να πληρώνεσαι για όλα τα κλικς.

Για να ξεκινήσεις πρέπει πρώτα να εγγραφείς δωρεάν εδώ.

Η εταιρεία αυτή λοιπόν που μιλάμε εδώ, ιδρύθηκε το 2008 στην Πορτογαλία και είναι το μεγαλύτερο PTC Network (έχει περίπου 5 εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη), είναι το πιο αξιόπιστο site (πληρώνουν άμεσα έως και 100 χιλιάδες δολάρια σε μία μόνο ημέρα!), είναι πραγματικά η Νο.1 PTC (paid-to-click ) υπηρεσία στον κόσμο (γίνωνται περίπου 15-20 εκατομμύρια κλικ σε διαφημίσεις σε μία μόνο ημέρα!).

Σημαντικό: Αν μερικές μέρες δεν κάνεις τα κλίκς δεν πειράζει, όχι όμως τις πρώτες 72 ώρες μετά την εγγραφή σου γιατί θα διαγραφείς άμεσα. Επίσης αν καθυστερήσεις γενικά πάνω από μήνα να κάνεις κλίκς, θα μπει σε περιορισμό (suspended) ο λογαριασμός σου και αν συνεχίσεις χωρίς κλίκς 2 μήνες συνολικά θα διαγράφεται παντελώς!



Άλλο ένα παράδειγμα τώρα:

Έστω ότι είσαι μερικούς μήνες στην εταιρεία PTC π.χ. και έχεις λάβει πλέον 4000 referrals, εύκολο αφού δεν χρειάζεται να ψάχνεις, στους παρέχει η εταιρεία προς ενοικίαση όπου άλλοτε τους νοίκιασες και άλλοτε τους βρήκες εσύ). Αν οι 4000 κάνουν 4 κλίκς/ημέρα μέσο όρο και το κλίκ τους αποδίδει σε σένα 0.005cents/click (πακέτο Ultimate) τότε:

4000 * 4 * 0.005 =  80$ την ημέρα ή 2400$/μήνα (συν τα δικά σου μηνιαία κλίκ οπότε ανεβαίνει το ποσό κι άλλο).

Έχεις μηνιαία έξοδα όμως:
Πακέτο ultimate: 890/χρόνο=74/μήνα
Μηνιαίο ποσό ενοικίασης π.χ.:17$ ή τιμή ενοικίασης το μήνα ανά 100 referrals x 40(έχεις 40 εκατοντάδες referrals)=680$/μήνα
Μηνιαία έξοδα ανακύκλωσης αργόσχολων refferals= περίπου 140$

ΚΑΘΑΡΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ βάσει του παράδειγματος: 1506$/μήνα!


Σιγά σιγά με τα κέρδη σου αγοράζεις χιλιάδες άτομα (referrals) και αυξάνεις τα μηνιαία κέρδη σου!

Πακέτο
Standard$0.01$0.00510+$2.00ΑΜΕΣΑ
Premium$0.01$0.0125+$2.00ΑΜΕΣΑ

Αν θέλεις δηλαδή, να ξεκινήσεις άμεσα, με την καλύτερη εταιρεία, και να δείς πως θα σε πάει, πρέπει ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΣ (δωρεάν) κάνοντας κλίκ στο διαφημιστικό της Neobux που δείχνει το τόξο!



Παρακαλούμε προτείνετε μας στούς φίλους σας, που έχουν ανάγκη, μέσω του παρακάτω κουμπιού "Μου αρέσει!" και σας ευχόμαστε πολλά πολλά κέρδη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...