H Ευγενία Νιάρχου ποζάρει για την ιταλική Vogue



Για το τεύχος Ιουνίου της ιταλικής Vogueφωτογραφήθηκε η Ευγενία Νιάρχου, δηλώνοντας ότι λατρεύει το φως, τον ουρανό και την θάλασσα της Ελλάδας.
Η Ευγενία πόζαρε σε ένα νεοκλασικό σπίτι στο Παρίσι εκπλήσσοντας τους πάντες τόσο με την ομορφιά της, όσο και με τον επαγγελματισμό της ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό δήλωσε πως δεν της αρέσει καθόλου η ταμπέλα της κοσμικής, αφού τα όνειρα και οι στόχοι της είναι εντελώς διαφορετικοί από των celebrities.
Παρούσες στη φωτογράφιση ήταν η Margarita Missoni, απόγονος του γνωστού ιταλικού οίκου μόδας  και η Σαρλότ Κασιράγκι, κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνα του Μονακό.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως η 24χρονη έχει σχεδιάσει δύο φορές σειρές κοσμημάτων για τον οίκο Azzaro και έχει ποζάρει για τον οίκο Maison Michel σε μία φωτογράφιση με την υπογραφή του Καρλ Λάνγκερφελντ.
Newslink

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...