Madonna: φωτογραφίες από την κολεξιόν «Material Girl»



Η είδηση ότι η Madonna και η κόρη της, Lourdes, σχεδιάζουν την πρώτη κοινή τους collection, με την ονομασία «Material Girl», έχει γίνει πλέον γνωστή και οι περισσότερες το γνωρίζεται ήδη.
Η βασίλισσα της ποπ ανέλαβε η ίδια χρέη φωτογράφου, της κολεξιόν Material Girl , έχοντας ως μοντέλο την Taylor Momsen, μία εκ των πρωταγωνιστριών του Gossip Girl στην οποία κατά διαστήματα έδινε πληροφορίες για το πώς πρέπει να ποζάρει.
Η κολεξιόν αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στα καταστήματα Macy’s στις 3 Αυγούστου!
Όπως έχει ανακοινωθεί, μητέρα και κόρη συνεργάζονται για την δημιουργία μιας πλήρης collection που θα περιλαμβάνει ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, ενώ πηγές αναφέρουν πως στα αξεσουάρ θα περιλαμβάνονται και fingerless γάντια (αυτό θυμίζει περισσότερο Madonna)!
Οι τιμές αναμένονται πολύ προσιτές, αφού άλλωστε τα ρούχα προορίζονται για νεαρά κορίτσια, ενώ όλοι πλέον ανυπομονούν να δουν την διαφημιστική καμπάνια στη οποία όπως αναμένεται Madonna και Lourdes θα πρωταγωνιστούν!

Newslink

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...