Η ιταλική Vogue προτιμά τις καμπύλες



Δεν είναι η πρώτη φορά που στο εξώφυλλο της ιταλικής έκδοσης της Vogue φιγουράρει ένα μοντέλο μεγάλων μεγεθών. Το 2000 είχε φιλοξενηθεί η βρετανίδα Sophie Dahl, η οποία είχε λίγα παραπάνω κιλά, απ΄ότι τα μοντέλα που ποζάρουν σε τέτοια περιοδικά.
Έντεκα χρόνια μετά η εκδότρια Franca Sozzani επαναλαμβάνει αυτή την κίνηση διαλέγοντας ούτε μια, ούτε δυο, αλλά τρεις γυναίκες large διαστάσεων, που ποζάρουν στο φακό του Steven Meisel-ο οποίος είχε κάνει και το εξώφυλλο του 2000- φορώντας εσώρουχα.
Η εκδότρια της ιταλικής Vogue  έχει ξεκινήσει καμπάνια κατά της νευρικής ανορεξίας, γράφοντας άρθρα σχετικά με το θέμα και μαζεύοντας υπογραφές για να κλείσουν sites που προωθούν τις διατροφικές διαταραχές. Γι΄αυτό και επέλεξε τις Tara Lynn, Candice Huffine και Robyn Lawley, λέγοντας μάλιστα ότι σύντομα θα έρθουν και άλλα τέτοιου είδους εξώφυλλα.
«Πολλές γυναίκες που έχουν περιττά κιλά είναι εξαιρετικά όμορφες και περισσότερο θηλυκές», λέει η Franca Sozzani, δίνοντας υπόσχεση ότι αργά ή γρήγορα οι ανορεκτικές γυναίκες θα αποτελούν παρελθόν.

Πηγή Newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...