Τέλος ο Μπουρούσης!

Οριστικά παρελθόν ο Γιάννης Μπουρούσης από τον Ολυμπιακό, καθώς μετά και την απολογία του οι άνθρωποι της ομάδας ήταν αμείλικτοι και του έλυσαν κοινή συναινέσει το συμβόλαιο. Επιβεβαιώνουν και στην ΚΑΕ.
Τέλος εποχής μετά από πέντε χρόνια για τον Γιάννη Μπουρούση στον Ολυμπιακό, αφού οι ιθύνοντες του Θρύλου δεν έδωσαν κανένα ελαφρυντικό για την περιβόητη συνομιλία του Καρδιτσιώτη σέντερ και έλυσαν το συμβόλαιό του.
Πλέον η απόφαση αυτή επιβεβαιώνεται και από την...
"ερυθρόλευκη" ΚΑΕ. Άλλωστε, ήταν κοινό μυστικό ότι ο πέλεκυς θα είναι πολύ βαρύς. Ο Γιάννης Μπουρούσης απολογήθηκε στα γραφεία της ομάδας στην Μαρίνα Ζέας την Τετάρτη (29/6) και οι άνθρωποι της ομάδας δεν αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό, τόσο για τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς, όσο και για την περιβόητη ατάκα με το "φάρμακο". Την απόφαση πήραν οι πρόεδροι, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, χωρίς ωστόσο να έρθουν σε καμία επικοινωνία με τον Μπουρούση.

Από τον Ολυμπιακό θα προβούν σε επίσημες ανακοινώσεις μάλλον την Παρασκευή (1/7), ενώ όπως έγινε γνωστό δεν θα καταβληθούν τα 200 χιλιάδες ευρώ στον "ψηλό" για την αποδέσμευσή του, όπως ανέφερε το συμβόλαιο του παίκτη, καθώς η συνεργασία λύθηκε κοινή συναινέσει. Και συμφώνησε ο Έλληνας διεθνής σε αυτό το ενδεχόμενο, καθώς η πειραϊκή ΚΑΕ του σχολίασε πως αν θελήσει να πάρει τα συγκεκριμένα λεφτά τότε η διοίκηση θα του διακόψει το συμβόλαιο, κάτι το οποίο ο Καρδιτσιώτης σέντερ δεν ήθελε να συμβεί. Στη συνάντηση έδωσαν το "παρών" ο αντιπρόεδρος της διοίκησης, Γιώργος Σκινδήλιας, ο γενικός διευθυντής του τμήματος, Χρήστος Σταυρόπουλος, ο Γιάννης Μπουρούσης και ο νομικός σύμβουλος κ. Πράσσος.

Κατά τα άλλα, σε εξέλιξη βρίσκεται το ραντεβού μεταξύ Ντούσαν Ίβκοβιτς και των αδερφών Αγγελόπουλων για το τι μέλλει γενέσθαι στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...