Ένας Έλληνας για τη Ρενέ Ζελβέγκερ

Κι άλλο μυστικό ζευγάρι; Τζον Στάμος & Ρενέ ΖελβέγκερΗ 42χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δεν συνηθίζει να βγάζει την προσωπική της ζωή στη φόρα και το έχει αποδείξει.
Τα νέα για τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper) για παράδειγμα έπεσαν ως κεραυνός εν αιθρία αφού λίγοι γνώριζαν ότι υπήρχε δεσμός εξαρχής...

Η Ρενέ Ζελβέγκερ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ υπήρξαν από τα πιο  αθόρυβα  ζευγάρια της σόουμπιζ.
Η Ρενέ Ζελβέγκερ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ υπήρξαν από τα πιο "αθόρυβα" ζευγάρια της σόουμπιζ.
Η ίδια μπορεί να θέλει να κρύβεται αλλά μάτια υπάρχουν παντού και... βλέπουν. Έτσι, όταν πριν από λίγες μέρες η Ρενέ Ζελβέγκερ (Renee Zellweger) πήγε στη Ντίσνεϊλαντ, μοιραία κάποιος την είδε... Και δενήταν μόνη!
Η γνωστή ηθοποιός που ταύτισε το όνομα της με αυτό της ηρωίδας της “Μπρίτζετ Τζόουνς”, βρέθηκε στη χώρα των παιχνιδιών μαζί με τον Τζον Στάμος (John Stamos) και όσοι τους είδαν ξεχώρισαν ότι υπήρχε μεταξύ τους κάτι περισσότερο από μια απλή φιλία.
“Η Ρενέ και ο Τζον έδειχναν να έχουν μεγάλη οικειότητα μεταξύ τους και να διασκεδάζουν πραγματικά”,μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες συμπληρώνοντας ότι οι δύο ηθοποιοί πήγαιναν από το ένα παιχνίδι στο άλλο σχεδόν χορεύοντας και κάνοντας αστεία μεταξύ τους.
Παρά το καπέλο που φορούσε ο ελληνικής καταγωγής 47χρονος Στάμος έγινε αντιληπτός από θαυμαστές, οι οποίοι μάλιστα δεν δίστασαν να του ζητήσουν μια αναμνηστική φωτογραφία. “Εκείνη ήταν σαφώς πιο συνεσταλμένη, αλλά πολύ ευγενική”, μεταφέρουν οι πηγές. Λες; Θα δείξει...
Ζωή Κίττα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...