Φήμες για "φλερτ" Ολυμπιακού με Σαλπιγγίδη

Επαφές με την διοίκηση του ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη έχουν ξεκινήσει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Ποια είναι η "ερυθρόλευκη" προσφορά και τι λέει ο 30χρονος φορ.


Την ώρα που στον Ολυμπιακό δεν "καίγονται" ιδιαίτερα για την απόκτηση ενός επιθετικού, οι φήμες για διάφορα ονόματα βγαίνουν συνεχώς στο προσκήνιο. Το σκηνικό άλλωστε μπορεί να αλλάξει από την μια μέρα στην άλλη, σε περίπτωση που για παράδειγμα φύγει ο Μάρκο Πάντελιτς ή υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Ένα από τα ονόματα λοιπόν που...
προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι αυτό του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, τον οποίον -σύμφωνα με την εφημερίδα "Πρωταθλητής"- ο Ολυμπιακός θα ήθελε να εντάξει στο ρόστερ του.
Συγκεκριμένα, το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως οι Πειραιώτες είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν έμψυχα ανταλλάγματα (ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε όπως Ντάρμπισιρ, Νέμεθ, Γιάννης Παπαδόπουλος κτλ), αλλά και κάποιο χρηματικό ποσό που δεν θα ξεπερνά τις 500.000 ευρώ.

Ο ίδιος ο παίκτης (σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα) εμφανίζεται κάθε άλλο παρά αρνητικός στο να φορέσει την "ερυθρόλευκη" φανέλα, αφού υπάρχει η κόντρα και με μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ και ίσως η φυγή του ήταν η καλύτερη κίνηση για τον ίδιο και την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο "Σάλπι" αυτή την στιγμή είναι τραυματίας και θα παραμείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα λόγω θλάσης, ενώ γίνεται λόγος και για επαφές του Ζήση Βρύζα με την "πλευρά" των Πειραιωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...