"Καυτό" στριπτίζ για Βενεζουέλα!

Η Λαρίσα Ρικέλμε έχει πολύ σοβαρή αντίπαλο... Την Ντιόσα Κανάλες, που γιόρτασε με στριπτίζ την πρόκριση της Βενεζουέλας στους "4" του Κόπα Αμέρικα (pics)!


Μπορεί η "μούσα του Μουντιάλ 2010" Λαρίσα Ρικέλμε να τράβηξε πάνω της τα περισσότερα βλέμματα ελέω του απίστευτου σόου που έκανε κατά τη διάρκεια του Παραγουάη-Βραζιλία, όμως δεν ήταν η μόνη καλλονή που έκλεψε την παράσταση στο πλαίσιο των προημιτελικών του Copa América 2011.


Το αντίπαλο δέος δεν είναι άλλη από την Ντιόσα Κανάλες, με τη διάσημη Βενεζουελάνα σόουγουμαν (μοντέλο, ηθοποιός και τραγουδίστρια γαρ) να χαρίζει και αυτή ένα ονειρεμένο στριπτίζ μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς της "Vinotinto" λίγο μετά τη νίκη επί της Χιλής και την πρόκριση της εθνικής τους ομάδας στις 4 κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης.
Η πληθωρική Κανάλες άφησε άγαλμα τους οπαδούς της Βενεζουέλας που είχαν συγκεντρωθεί στην Plaza Alfredo Sadel της Μερσέντες (συνοικία στο Καράκας), δίνοντας ουσιαστικά το σύνθημα για αυτό που θα επακολουθήσει αν η μικρή αυτή χώρα κάνει την απόλυτη έκπληξη και κατακτήσει το τρόπαιο.

Η ίδια είχε προχωρήσει πρόσφατα και σε στριπτίζ μέσω της σελίδας της στοTwitter που είχε πάνω από 30.000 επισκέπτες, όμως είναι δεδομένο ότι αν η Βενεζουέλα στεφθεί πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής θα την δουν πολλοί περισσότεροι.

Diosa Canales vs Larissa Riquelme... για μία θέση στον τελικό

Υπενθυμίζεται ότι απόψε το βράδυ συγκρούονται στον πρώτο ημιτελικό Παραγουάη και Βενεζουέλα, κάτι που σημαίνει απλούστατα ότι μόνο μία εκ των Λαρίσα Ρικέλμε και Ντιόσα Κανάλες θα φτάσει στον μεγάλο τελικό!

Το σόου της Κανάλες για χάρη της Βενεζουέλας







 

 







Η Κανάλες σε παλαιότερες φωτογραφήσεις της




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...