Σάιμον Κάουελ: Τι πίνει και ξανανιώνει;

Ποιο είναι το μυστικό της νιότης του;Συνηθίζουμε να μιλάμε για τα μυστικά ομορφιάς των γυναικών αλλά να που έχουν και οι άντρες τα δικά τους. Μερικοί, έστω…
Το αν "αρέσει" ή όχι ο Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) είναι τελείως υποκειμενικό. Όμως, το ότι παραμένει "ίδιος και απαράλλαχτος" εδώ και χρόνια, όχι.
Ο Σάιμον Κάουελ δίπλα στην Πόλα Αμπντούλ το 2005. Δεν θέλει και πολύ προσοχή για δει κανείς ότι είναι... ίδιος και σήμερα!
Ο Σάιμον Κάουελ δίπλα στην Πόλα Αμπντούλ το 2005. Δεν θέλει και πολύ προσοχή για δει κανείς ότι είναι... ίδιος και σήμερα!
Και ενώ όλοι προσπαθούν να καταλάβουν που είναι η βρύση με το νερό της αιώνιας νιότης που προφανώς έχει βρει,οι φήμες τον θέλουν να την έχει κατακτήσει όχι με νερό, αλλά με ένα άλλο ποτό μυστικής συνταγής.
Εκτός των βιταμινών που παίρνει και του μπότοξπου έχει παραδεχτεί ότι έχει κάνει, ο 51ός έτους μεγιστάνας των μίντια, φαίνεται ότι ανακάλυψε μια "μυστική" συνταγή με θαυματουργά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του στις ΗΠΑ.
Ο "σούπερ χυμός" περιλαμβάνει...
μεταξύ άλλων, μύρτιλα και πολλών ειδών άλλα μούρα και λέγεται πως ο πολλά βαρύς Σάιμον τον καταναλώνει με θρησκευτική ευλάβειακαθημερινά.
Τα μύρτιλα είναι πλούσια σε οργανικά οξέα, βιταμίνη C, προβιταμίνες Α και Β, κάλλιο, νάτριο, μαγνήσιο, φώσφορο καθώς και σε Ω-3 λιπαρά, ενώ όλα τα υπόλοιπα υλικά φυλάσσονται ως επτασφράγιστο μυστικό.
Εκτός από τον μαγικό χυμό του, φυσικά, ο Σάιμον Κάουελ ακολουθεί αυστηρότατη δίαιτα και δεν ξεφεύγει ποτέ από αυτή σε καμία περίπτωση. Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή, άλλωστε!
Ζ. Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...