Ο «Μr Facebook» έφυγε από τα Google+

Ο «Μr Facebook» έφυγε από τα Google+
Εκτός του Google+ βρίσκεται πλέον ο Mark Zuckerberg. Ο ιδρυτής του Facebook που διατηρούσε προφίλ στην εν λόγω ιστοσελίδα, αποφάσισε να το σβήσει για να μην τον παρακολουθούν. Ο «Mr Facebook», ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς χρήστες του Google+. Μέχρι την Τρίτη το απόγευμα, είχε 21.213 followers και 39 φίλους.
Σήμερα το όνομα του δεν υπάρχει πουθενά και έχει αντικατασταθεί από τον Robert Scoble. Και δεν είναι μόνο ο Zuckerberg που αποφάσισε να απενεργοποιήσει το εν λόγω προφίλ.Και άλλες προσωπικότητες γνωστές στο Top100 του Google+, έκλεισαν τους λογαριασμούς τους.
Ανάμεσα τους και οι δυο ιδρυτές της Google, Larry Page (14.798 followers, 0 φίλοι) και Sergey Bring (11.,629 followers, 0 φίλοι), και του Google SVP of social networking Vic Gundotra (13.783 followers, 0 φίλοι).
Πλέον, στην κορυφή βρίσκεται ο Robert Scoble, με 43.131 followers και 3.645 φίλους. Δεύτερος είναι ο αμερικανός δημοσιογράφος τεχνολογίας Leo Laporte (42.875 followers, 389 φίλοι), τρίτος ο ιδρυτής του Digg Kevin Rose, τέταρτη η ηθοποιός Felicia Day και πέμπτος ο Tom του Myspace. πηγή:star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...